Easy Ukulele Tuner - Neonway
Available_on Free_Trial


Tune uw ukulele snel en precies!

Hoe doe je Tune een ukulele? Gemakkelijk, als u gebruik maken van de ukulele-tuner, een app met een precieze chromatische tuner, audio-ingang en microfoon ondersteuning. Ukulele tuner zal u helpen afstemmen van uw ukulele en aanpassen van de tuning van individuele snaren, met behulp van authentieke ukulele geluid voor elk van de snaren als een gids.

Om te beginnen met het afstemmen van uw ukulele, selecteert u uw voorkeur pitch mode uit de lijst. De vier knoppen aan de onderkant van het app-venster komen overeen met vier snaren voor ukulele. Elk zal het geluid af te spelen voor een perfect afgestemd ukulele string.

Als u het stemproces eenvoudiger wilt maken, gebruikt u de herhaalmodus. Het staat u toe om de meesten of het stemmen te doen zonder uw handen van uw ukulele te nemen. Zoals de naam al impliceert, herhaalt de herhaalmodus het geluid van uw geselecteerde tekenreeks.

De chromatische tuner in het midden van het app venster zal automatisch de tuning van de string die u werkt controleren. U het ook gebruiken om fine-tunen van de snaren. Als je string perfect is afgestemd, zal de chromatische tuner groen knipperen. Als de tuner rood knippert, moet de tekenreeks extra afstemmen. Het zal zelfs u vertellen of de string moet worden aangepast omhoog of omlaag: als de pijl aan de linkerkant knippert rood, je string is te laag en het moet worden aangepast. En andersom: als de pijl aan de rechterkant rood knippert, je snaar klinkt te hoog en moet worden afgestemd. Doorgaan met het afstemmen van de string totdat de tuner knippert groen, dan gaat u naar de volgende en blijven gaan totdat uw ukulele is perfect afgestemd. Nu, geniet van het spelen!
Download ukulele tuner nu!

  • tune-your-ukulele-fast-precisely0