Easy Ukulele Tuner - Neonway
Available_on Free_Trial


Stem je ukulele snel en nauwkeurig met de Ukulele Tuner app!

 

Ben je op zoek naar een manier om snel en nauwkeurig je ukulele te stemmen? Dan is de Ukulele Tuner app het juiste hulpmiddel voor jou! Deze app biedt een precieze chromatische tuner, audio-ingang en ondersteuning voor microfoon. Hierdoor wordt afstemmen van je ukulele een eenvoudige taak.

Hoe werkt de Ukulele Tuner app

Om te beginnen met het afstemmen van je ukulele, selecteer je de gewenste pitch mode uit de lijst. De vier knoppen onderaan het scherm van de app corresponderen met de vier snaren van je ukulele. Elk knop zal het geluid afspelen voor een afgestemde ukulele snaar als gids.

Maak het stemproces eenvoudiger

Als je het stemproces nog makkelijker wilt maken, gebruik dan de herhaalmodus. Dit stelt je in staat om het stemmen te doen zonder je handen van je ukulele te nemen. De herhaalmodus zal het geluid van je geselecteerde snaar blijven herhalen.

De chromatische tuner

In het midden van het scherm van de app bevindt zich een chromatische tuner die automatisch de tuning van de snaar die je aan het stemmen bent controleert. Hiermee kun je ook de snaren nauwkeuriger afstemmen. Als de snaar perfect is afgestemd, zal de chromatische tuner groen knipperen. Als de tuner rood knippert, moet de snaar nog extra afgestemd worden. De tuner zal zelfs aangeven of de snaar omhoog of omlaag moet worden aangepast.

Stem totdat perfect afgestemd

Blijf doorgaan met het afstemmen van de snaren totdat de tuner groen knippert en ga dan verder met de volgende. Voortdurend blijven afstemmen totdat alle snaren van je ukulele perfect afgestemd zijn. Nu is het tijd om te genieten van het spelen!

Download de Ukulele Tuner app nu

Download de Ukulele Tuner app vandaag nog en maak het afstemmen van je ukulele snel en nauwkeurig!

  • tune-your-ukulele-fast-precisely0