Easy M4A Converter - Neonway
Available_on Free_Trial


Makkelijk Bestanden Converteren naar M4A!

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om audio- en video-bestanden om te zetten naar het M4A-formaat? Of heb je de noodzaak om audio uit video-bestanden te extraheren? Easy M4A Converter maakt dit hele proces net zo makkelijk als 1, 2, 3!

Stap 1: Audio/Video Bestanden Uploaden

Met Easy M4A Converter kun je MP3, MP4, WAV, AIFF, CAF, MP2, MP1, AAC, AU, M4R, TS, MOV, Qt, MPG, 3GP, AC3, M4V, Badminton, 3GT, VOB, AMR, 3GA, AWB, AU, SND, ADT en M4B-formaten verwerken. Je kunt onbeperkt bestanden tegelijk converteren, dus upload zo veel bestanden als je wilt in het app-venster. Met de ingebouwde speler kun je de bestanden afspelen voordat je ze converteert, zodat je een idee krijgt van welke verbeteringen je wilt aanbrengen (bijv. geluidskwaliteit, stereo of mono-kanaal, enz.). En als je per ongeluk een verkeerde map in de app hebt geüpload, kun je deze met één klik verwijderen.

Stap 2: Instellingen Aanpassen

In de montage-sectie kun je de resultaten aanpassen naar jouw specifieke wensen. Pas de sample rate van stemkwaliteit aan, van Studio-kwaliteit tot alles daartussenin. Stel bits per sample en kanalen in naar jouw voorkeur. Kies tussen verschillende bron- en bestemmingsinstellingen en wat de app moet doen nadat het converteren voltooid is (“na conversie”-opties). Kies tussen afspelen geluid, de melding of het openen van de doelmap voor je geconverteerde bestanden. Of, als je wilt experimenteren met verschillende instellingen en bestanden, wis de lijst en begin opnieuw!

Stap 3: Converteren

En nu, de eenvoudigste stap van allemaal: druk op de knop “Converteren” en geniet van je bestanden in het M4A-formaat! Download nu Easy M4A Converter en ontdek de echt, echt eenvoudige manier om audio-bestanden te converteren!

De gratis versie van deze app u hier kijken!

  • Convert_and_enjoy_audio_files_M4A0

Easy M4A Converter converteert audio-bestanden naar M4A met professionele kwaliteit. Het ondersteunt meer dan 28 formaten, inclusief MP3 en MP4, en biedt aanpassingsopties voor geluidskwaliteit, volume en meer. Met een ingebouwde afspeelknop, volume normalisatie en conversieoptie. Makkelijk te gebruiken en te downloaden nu.

Related Posts