Easy Guitar Tuner - Neonway
Available_on Free_Trial


Tune je gitaar snel en precies!

Heeft u problemen met het afstemmen van uw gitaar? Niet fret, Easy Guitar tuner zal u helpen bij het afstemmen van je gitaar en fine-tunen individuele snaren met behulp van de precieze chromatische tuner!

De chromatische tuner in deze app wordt geleverd met audio-ingang en microfoon ondersteuning, dus zorg ervoor dat uw microfoon is ingeschakeld en zet het volume.

Selecteer de toonhoogte modus die u wilt (Easy Guitar tuner heeft 11 om uit te kiezen). De knoppen aan de onderkant van de app venster zal u tonen wat elk van de zes snaren wordt verondersteld te klinken als wanneer perfect afgestemd.

Een ander kenmerk van deze app is de REPEAT-modus. Het herhaalt het geluid van uw geselecteerde String, zodat u de meeste van de tuning te doen zonder het nemen van uw handen van je gitaar.

Gebruik de chromatische tuner in het midden van het app-venster om het afstemmen van de tekenreeks waaraan u werkt te controleren en te fine-tunen. Als je string is perfect afgestemd, zal het groen knipperen. Als het moet extra tuning, zal de tuner knipperen rood. Het zal je zelfs vertellen, of je string moet worden afgestemd omhoog of omlaag: als de pijl aan de linkerkant knippert rood, betekent dit dat uw snaar klinkt te laag en moet worden aangepast. Als de pijl aan de rechterkant knippert rood, betekent dit dat uw snaar klinkt te hoog en moet worden aangepast naar beneden. Gewoon blijven aanpassen van de string totdat de tuner knippert groen. Ga vervolgens naar de volgende tekenreeks. Tune ze allemaal met Easy Guitar tuner en geniet van het spelen van uw perfect afgestemd gitaar!

Download Easy Guitar tuner nu!

  • tune-your-guitar-fast-and-precisely0

Hallo en Welkom bij Easy Guitar tuner! Deze chromatische tuner zal u helpen bij het controleren van de tuning van uw gitaar en fine-tunen individuele snaren. Authentieke akoestische gitaargeluid voor elke string zal u tonen de weg naar een perfect afgestemd gitaar!
Wat je ziet in het midden van het app-venster is een precieze chromatische tuner met audio-ingang en microfoon ondersteuning, dus zorg ervoor dat uw microfoon is ingeschakeld! Het heeft 11 toonhoogte modi, zoals barok, wetenschappelijke enz. De knoppen op de bodem zal spelen het geluid voor elk van de zes snaren op een perfect afgestemd gitaar. Er is ook een repeat-modus om u te helpen afstemmen elke snaar zonder het nemen van uw handen van uw instrument.
Speel nu een notitie op de eerste snaar van je gitaar en gebruik de REPEAT-modus om het af te stemmen. Gebruik de chromatische tuner om deze string te fine-tunen. Als de tuner knippert groen wanneer u de snaar af te spelen, is het perfect afgestemd. Als het rood knippert, moet het nog worden aangepast. Als de linker pijl knippert rood, je snaar klinkt te laag en moet worden aangepast. Als de rechterpijl knippert rood, je snaar klinkt te hoog en moet worden aangepast naar beneden. Houd het aanpassen van de string totdat de tuner knippert groen. Ga door naar de volgende tekenreeks en ga door totdat alle zes de snaren zijn afgestemd.
Geniet van het spelen van uw perfect afgestemde gitaar! Download Easy Guitar tuner nu!

Related Posts