Easy Guitar Tuner - Neonway
Available_on Free_Trial


Tune je gitaar snel en precies!

Heb je problemen met het afstemmen van je gitaar? Geen zorgen, Easy Guitar Tuner zal je helpen bij het afstemmen van je gitaar en het fine-tunen van individuele snaren met behulp van onze precieze chromatische tuner!

Onze chromatische tuner heeft audio-ingang en microfoon ondersteuning, dus zorg ervoor dat je microfoon is ingeschakeld en het volume is opgesteld. Kies de toonhoogte modus die bij je past uit de 11 beschikbare modi en gebruik de knoppen aan de onderkant van het app-venster om het juiste geluid voor elke snaar af te spelen.

Met de REPEAT-modus kun je luisteren naar de snaar die je afstelt zonder je handen van je gitaar af te nemen. Gebruik de chromatische tuner in het midden van het app-venster om de snaar af te stemmen en te fine-tunen. Als je snaar perfect is afgestemd, zal de tuner groen knipperen. Als de snaar nog extra afstelling nodig heeft, zal de tuner rood knipperen en je vertellen of de snaar omhoog of omlaag moet worden afgestemd. Blijf de snaar afstellen totdat de tuner groen knippert. Ga vervolgens verder met de volgende snaar en herhaal dit proces totdat alle snaren perfect zijn afgestemd.

Download Easy Guitar Tuner nu en geniet van het spelen van je perfect afgestemde gitaar!

  • tune-your-guitar-fast-and-precisely0

Welkom bij Easy Guitar Tuner, de perfecte oplossing voor het afstemmen van je gitaar. Onze chromatische tuner biedt precisie en eenvoudig gebruik, met audio-ingang en microfoonondersteuning. Selecteer uit 11 toonhoogte-modi, zoals barok en wetenschappelijk. Gebruik de knoppen onderaan om de referentieklank voor elke snaar te horen. De repeat-modus helpt je bij het afstemmen zonder het loslaten van je gitaar. Speel een notitie en gebruik de chromatische tuner om af te stemmen. Als de tuner knippert groen, is de snaar perfect afgestemd. Bij rood knipperen moet je de snaar aanpassen. Download Easy Guitar Tuner nu en speel met je perfect afgestemde gitaar!

Related Posts