Easy Cello Tuner - Neonway
Available_on Free_Trial


Tune uw Cello met precisie en snelheid!

Ben je op zoek naar een eenvoudige en krachtige manier om uw cello af te stemmen? Onze unieke en geavanceerde tuner biedt een realistische weergave van elke afgestemde contrabas snaar en een chromatische tuner in het midden van het toepassingsvenster om de juistheid van de tuning te controleren.

Eenvoudig afstemmen dankzij onze app

Begin het stemproces door de meest geschikte timbre te kiezen uit de lijst van 11 beschikbare opties, waaronder Barok, Wetenschappelijk, Frankrijk 1859, Nieuwe Philharmonic en nog veel meer. Gebruik de vier knoppen aan de onderkant van het venster om de vier snaren van uw cello af te stemmen. Bovendien kun je het stemproces vereenvoudigen door de herhaalmodus te gebruiken, zodat je de cello kunt afstemmen zonder je handen ervan af te halen.

Nauwkeurige tuning met onze chromatische tuner

Onze chromatische tuner in het midden van het venster zal automatisch controleren hoe elke snaar is afgestemd. Als de snaar ideaal is afgestemd, zal de tuner groen knipperen. In het geval van verkeerde tuning, zal de tuner rood knipperen en onze app zal je vertellen wat je moet doen om de snaar af te stemmen, of het nu gaat om het strakker trekken of het aanscherpen ervan. Ga door met het afstemmen van elke snaar totdat de tuner groen knippert en uw cello perfect is afgestemd.

Belangrijke functies van onze app

* Chromatische tuner met audio-ingang en microfoon ondersteuning
* Toongenerator met het originele geluid van de cello
* Automatische herhaling van gespeelde geluiden
* 11 beschikbare timbres, waaronder Barok, Wetenschappelijk, Frankrijk 1859, Nieuwe Philharmonic, Concert, Boston Symphony, New Berlin, Theater van Moskou, Oude Berliner Philharmoniker, Oude Philharmonic en Renaissance.

  • tune-your-cello-fast-precisely0

Related Posts