Easy Audio Recorder - Neonway
Available_on Free_Trial


 

Maak professionele opnamen met Easy Audio Recorder op uw Mac

Bent u op zoek naar een gemakkelijke en hoogwaardige oplossing voor het opnemen van muziek, podcasts of spraak op uw Mac? Dan is Easy Audio Recorder de app voor u! Met deze gebruiksvriendelijke app kunt u in een handomdraai professionele opnamen maken. Of u nu een muziekstudio aan huis wilt opzetten, podcasts wilt maken of lezingen wilt opnemen, Easy Audio Recorder biedt alles wat u nodig heeft.

Functies van Easy Audio Recorder

-Opname controles: opnemen, pauzeren, stoppen, stoppen & overslaan knoppen;
-Afspeelregelaars: afspelen, onderbreken en stoppen van de knoppen. De Play knop aan de rechterkant heeft een drop-down menu met meer opties;
-Audio-invoerapparaat: pas de app aan uw wensen aan door te kiezen uit meerdere invoerapparaten. Bekijk onze korte video tutorial om te leren hoe u de standaardinstellingen aanpast;
-Sample rate: kies uit 44100 Hz (cd-kwaliteit) of 48000 Hz (DVD-kwaliteit) om de perfecte geluidskwaliteit te bereiken;
-Kanalen: kies tussen 1 (mono) of 2 (stereo) kanalen voor het gewenste effect;
-Beschikbare audio formaten: opslaan als MPEG4ACC, CAF, WAV of AIFF-formaat;
-Bitsnelheid: kies de bitsnelheid tussen 64 en 320 kbps.
Met Easy Audio Recorder kunt u niet alleen eenvoudig muziek of audio tracks opnemen, maar ook beluisteren, hernoemen, kopiëren en verzenden. Als u niet tevreden bent met het resultaat, kunt u de opname gemakkelijk naar de Prullenbak verplaatsen. Dit geeft u de flexibiliteit om uw opnamen te bewerken en bij te werken totdat u tevreden bent met het resultaat.
Waar wacht u nog op? Download vandaag nog Easy Audio Recorder en maak professionele opnamen op uw Mac! Probeer ook onze gratis versie van Easy Audio Recorder Lite en ontdek de vele mogelijkheden van deze fantastische app.
Probeer onze gratis versie van Easy Audio Recorder Lite!

  • Record and Play the sound using EasyAudioRecorder!

Easy Audio Recorder is een eenvoudig te gebruiken app voor het opnemen van audio op uw computer. De app biedt opname controles, afspeelregelaars en aanpasbare instellingen, zoals sample rate, kanalen, beschikbare audioformaten en bitsnelheid. U kunt uw audiobestand hernoemen, kopiëren of verzenden en als u niet tevreden bent met de opname, kunt u deze naar de Prullenbak verplaatsen en later opnieuw opnemen. Download vandaag nog Easy Audio Recorder en begin met het opnemen van uw audio-bestanden!

Wat is er nieuw in versie 1,6:
• De “Move to Trash” optie in plaats van permanent verwijderen van bestanden.
• Opgelost het probleem van de behandeling/back-up van audio-bestanden in noodgevallen (bijv. per uitval, fouten als gevolg van onbekende redenen).
• Alle opgenomen bestanden zijn chronologisch gesorteerd, van de nieuwste naar de oudste.
• Verminderde app grootte (ongeveer 1 MB)
• Verbeterde “delen” en “like/join us” functionaliteit.
• Bright Green “vandaag” labels markeren de bestanden die zijn opgenomen op die dag.
• Video tutorial.

Wat is er nieuw in versie 1.5.1:
• Vast de pauze-knop op de play-out
• Kleine GUI veranderingen en een cross promo.

Related Posts