Double Bass Tuner - Neonway
Available_on Free_Trial


Tune uw contrabas snel en precies!

Snel en nauwkeurig tune-up van uw contrabas! Deze eenvoudige en krachtige tuner zal u helpen met dit! Niet alleen u luisteren naar authentiek geluid van elke snaar, u ook controleren of u correct afgestemd en Polish het met chromatische tuner, gepositioneerd in het midden van de applicatie!

Om te beginnen met het afstemmen van de contrabas, selecteert u de beste toepasbare timbre van 11 in het menu. De vier knoppen in het onderste deel van het scherm komen overeen met de 4 snaren van de contrabas. Elk zal spelen het geluid van een perfect afgestemd string. Als u het proces wilt vereenvoudigen, gebruikt u de herhaalmodus. Dit zal u toelaten om te tunen contrabas zonder jezelf te onderbreken.

Chromatische tuner in het midden van het scherm zal automatisch controleren of de string waaraan je werkt correct is afgestemd. Daarnaast u het gebruiken voor fijnere tuning van de snaren. Als een koord volkomen wordt gestemd, zal de chromatische tuner beginnen groen te knipperen. Als het rood knippert, moet u doorgaan met tuning. Toepassing geeft u hints over wat te doen met de string: als je ziet een rode pijl naar rechts, dat betekent dat de string is slecht uitgerekt. Als de rode pijl links is gericht, betekent dit dat de tekenreeks overbelast is. Doorgaan met het afstemmen van de string totdat de tuner begint te knipperen groen en vervolgens naar de volgende snaar, blijven gaan totdat uw contrabas is afgestemd op perfectie.

En nu genieten van het spelen van uw contrabas!

Toepassingsfuncties:
* Chromatische tuner met audio-ingang en microfoon ondersteuning
* Tone Generator met authentieke contrabas geluid
* Auto herhaling van gespeelde geluiden
* 11 timbres:
+ Barocco
+ Wetenschappelijk
+ Frankrijk 1859
+ Nieuwe Philharmonic
+ Concert
+ Boston Symphonic
+ Nieuw Berlijn
+ Theater van Moskou
+ Oud Berlijn Philharmonic
+ Oude Philharmonic
+ Renaissance

  • tune-your-double-bass-fast-precisely0

Related Posts