Double Bass Tuner - Neonway
Available_on Free_Trial


Snel en Nauwkeurig Afstemmen van uw Contrabas!

Met onze eenvoudige en krachtige tuner kunt u uw contrabas snel en nauwkeurig afstemmen. Luister naar het authentieke geluid van elke snaar en controleer of u correct bent afgestemd met behulp van de chromatische tuner in het midden van de toepassing.

Stap 1: Selecteren van het Timbre

Om te beginnen met afstemmen, selecteert u het beste toepasbare timbre uit de 11 beschikbare opties in het menu. De vier knoppen in het onderste deel van het scherm corresponderen met de 4 snaren van de contrabas. Elk knop speelt het geluid van een perfect afgestemde snaar.

Stap 2: Eenvoudig Afstemmen met de Herhaalmodus

Vereenvoudig het afstemproces door gebruik te maken van de herhaalmodus. Hiermee kunt u uw contrabas afstemmen zonder onderbrekingen.

Stap 3: Gebruik de Chromatische Tuner

De chromatische tuner in het midden van het scherm controleert automatisch of de snaar waaraan u werkt correct is afgestemd. Gebruik de chromatische tuner voor precieze tuning van de snaren. Als een snaar volkomen is afgestemd, zal de chromatische tuner groen gaan knipperen. Bij het rood knipperen moet u doorgaan met afstemmen. De toepassing geeft hints over wat u moet doen met de snaar: een rode pijl naar rechts betekent dat de snaar te slap is, een rode pijl naar links betekent dat de snaar te strak is. Blijf afstemmen totdat de tuner groen begint te knipperen en ga vervolgens verder met de volgende snaar, totdat uw contrabas perfect is afgestemd.

Functies van de Toepassing

– Chromatische tuner met ondersteuning voor audio-ingang en microfoon
– Tone Generator met authentiek contrabasgeluid
– Auto-herhaling van gespeelde geluiden
– 11 timbres, waaronder Barocco, Wetenschappelijk, Frankrijk 1859, Nieuwe Philharmonic, Concert, Boston Symphonic, Nieuw Berlijn, Theater van Moskou, Oud Berlijn Philharmonic, Oude Philharmonic en Renaissance.
En nu kunt u genieten van het spelen van uw perfec afgestemde contrabas!

  • tune-your-double-bass-fast-precisely0

Related Posts