Dombra Tuner - Neonway
Available_on Free_Trial


Optimaliseer uw Dombra snel en nauwkeurig met onze Krachtige Tuner!

Met onze eenvoudige en toch krachtige tuner kunt u uw dombra snel en nauwkeurig afstemmen. Luister niet alleen naar het realistische geluid van elke afgestemde dombra snar, maar controleer ook de nauwkeurigheid van het afstemmen met onze chromatische tuner in het midden van het toepassingsvenster.

Om te beginnen met het afstemproces, kies een van de 11 beschikbare tonen. De twee knoppen onderin het venster corresponderen met de twee snaren van uw dombra, elk producerend het geluid van een ideaal afgestemde snar. Maak het proces nog eenvoudiger door gebruik te maken van onze herhaalmodus, die u helpt bij het afstemmen van uw dombra.

Onze chromatische tuner controleert automatisch hoe goed elke snar is afgestemd. Wanneer de snar perfect is afgestemd, knippert de tuner groen. Als het rood knippert, moet u verder afstemmen. Onze applicatie vertelt u precies wat u moet doen met de snar: als de rode pijl naar rechts wijst, is de snar niet sterk genoeg gestrekt. Als de pijl naar links wijst, betekent dit dat de snar te strak is. Blijf afstemmen totdat de tuner groen knippert en ga dan verder met de volgende snar.

Kenmerken van onze toepassing:
-Chromatische tuner met audio-ingang en microfoonondersteuning;
-Toon Generator met authentieke klanken van de Kazachse dombra;
-Automatisch herhalen van de speelgeluiden;
-11 tonen: Barok, Wetenschappelijk, France1859, Nieuwe Philharmonic, Concert, Boston Symphony, New Berlin, Moskou theater, Old Berlin Philharmonic, Old Philharmonic, Renaissance;

Nu kunt u genieten van het spelen van uw perfect afgestemde dombra!

  • tune-your-dombra-fast-precisely0

Related Posts