Dombra Tuner - Neonway
Available_on Free_Trial


Tune uw dombra snel en precies!

Een eenvoudige maar krachtige tuner zal u helpen met dat! U niet alleen luisteren naar het realistische geluid van elke tuning dombra String, maar ook om de nauwkeurigheid van de Stringing en fine-tunen met de chromatische tuner in het midden van het toepassingsvenster te controleren!
Om te beginnen met de tuning proces, kies de juiste Toon uit de 11 beschikbare Ones.

Twee knoppen in het onderste deel van het toepassingsvenster komen overeen met twee tekenreeksen van de dombra. Elk van hen zal reproduceren het geluid van een idealiter afgestemd string van het instrument.
Als u het proces wilt vereenvoudigen, gebruikt u de herhaalmodus. Deze wijze zal u helpen de dombra in uw handen afstemmen.

De chromatische tuner in het midden van het toepassingsvenster zal automatisch controleren hoe goed elke koord u met werkt wordt gestemd. U het ook gebruiken voor een nauwkeurige tuning van dombra snaren. Als de snaar perfect is afgestemd, zal de chromatische tuner knipperen met groen licht. Als u rood lampje ziet knipperen, moet u doorgaan met afstemmen. De applicatie zal u vertellen wat te doen met de string: als je ziet rode pijl wijst naar rechts, de string is slecht uitgerekt. Als de rode pijl naar links wijst, betekent dit dat de tekenreeks overbelast is. Doorgaan met afstemmen totdat de tuner knippert met groen licht, ga dan naar de volgende string. Volg de stappen tot uw dombra is perfect afgestemd. Nu u genieten van het spelen van uw dombra!

Toepassing kenmerken:
-chromatische tuner met audio-ingang en microfoon ondersteuning,
-Tone Generator met authentieke klanken van de Kazachse dombra,
-automatisch herhalen van de Speel geluiden,
-11 tonen:
-Barok
-Wetenschappelijk
-France1859
-Nieuwe Philharmonic
-Concert
-Boston Symphony
-New Berlin
-Moskou theater
-Old Berlin Philharmonic
-Old Philharmonic
-Renaissance

  • tune-your-dombra-fast-precisely0

Related Posts