Chords Maestro Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


Speel de Akkoorden van elk Muziekinstrument met Akkoorden Maestro Lite!

Bent u op zoek naar de perfecte hulp om de juiste akkoorden voor uw muziek te vinden? Dan is Akkoorden Maestro Lite de app voor u! Deze gratis app biedt akkoorden voor een verscheidenheid aan muziekinstrumenten, waaronder piano, gitaar, basgitaar, ukulele, banjo, mandoline en Balalaika.

Met slechts een paar klikken kunt u het juiste akkoord kiezen en spelen. Selecteer uw instrument, kies een van de drie soorten akkoorden (Maj, min en 7 Maj) en speel het akkoord naar keuze! Akkoorden Maestro Lite biedt ook specifieke muzieknoten en akkoordendiagrammen voor elk akkoord, evenals instructies over hoe u uw vingers op het instrument moet positioneren.

Het schakelen tussen instrumenten is eenvoudig en kan met één klik worden gedaan. Ook ondersteunt Akkoorden Maestro Lite zowel rechts- als linkshandige spelers, waarbij u uw voorkeur kunt instellen in de app-instellingen. Hier kunt u ook het volume instellen naar uw wens.

Met Akkoorden Maestro Lite kunt u ook akkoordsequences maken voor uw oefensessies of instrumentale stukken. Selecteer uw instrument, kies het eerste akkoord van uw sequentie en voeg vervolgens akkoorden toe totdat u de gewenste volgorde hebt. Als u de volgorde van de akkoorden wilt wijzigen, kan dit gemakkelijk worden aangepast. Als u een aspirant-zanger bent, kunt u de gehele akkoordsequentie verhogen of verlagen om uw zangbereik te accommoderen. U kunt uw volgorde opslaan in Favorieten voor later gebruik.

Wilt u nog meer akkoorden? Upgrade dan naar Akkoorden Maestro, de volledige versie van deze app!

Meer akkoorden nodig? Upgrade naar akkoorden Maestro, de volledige versie van deze app.

  • play-the-chords-of-all-music-instruments0

Related Posts