Chords Maestro Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


Speel de akkoorden van alle muziekinstrumenten!

Heeft u problemen met het uitzoeken van de juiste akkoorden voor uw muziek? Laat akkoorden Maestro Lite u helpen! Deze gratis app biedt akkoorden voor 7 muziekinstrumenten: piano, gitaar, basgitaar, ukulele, banjo, mandoline en Balalaika. Selecteer uw instrument, kies een van de drie soorten akkoorden (Maj, min en 7 Maj) en speel het!

Akkoorden Maestro Lite zal ook instrument-specifieke muziek noten of akkoorden diagrammen voor uw akkoord en zal u tonen hoe u uw vingers positie op uw instrument om dit akkoord te maken. Schakelen instrumenten is eenvoudig. Klik op een ander instrument, en akkoorden Maestro Lite zal uw akkoord te spelen op een nieuw instrument!

Akkoorden Maestro Lite ondersteunt zowel rechts-en linkshandige spelers, laat de app weet uw voorkeur in de instellingen. Ook in instellingen: instelbare volume.

Weet u welk instrument u wilt uitproberen? Klik op de knop, selecteer vervolgens de sleutel en het type akkoord dat u wilt spelen, en klik op Play! Akkoorden Maestro Lite zal ook tonen u de muziek noten (voor piano) of akkoordenschema’s (snaarinstrumenten) voor dit akkoord, evenals de overeenkomstige vinger positie op het instrument van uw keuze.

Probeer verschillende akkoorden voor hetzelfde instrument, of klik op een andere.

Meer akkoorden nodig? Upgrade naar akkoorden Maestro, de volledige versie van deze app.

Akkoorden Maestro Lite u ook akkoorden sequenties te maken voor uw oefensessies of uw instrumentale stukken. Begin met het selecteren van uw instrument, kies dan het eerste akkoord van uw sequentie en klik op het plusteken. Selecteer uw volgende akkoord en klik nogmaals op het plusteken. Doorgaan met het toevoegen van akkoorden totdat u uw gewenste volgorde. Als u de volgorde van de akkoorden in uw volgorde moet veranderen, u dit eenvoudig doen. Als u een aspirant-zanger, u uw gehele snaar sequentie naar boven of naar beneden om uw zang bereik tegemoet te komen. Sla uw volgorde in Favorieten, als u van plan bent om het te gebruiken meerdere keren.

  • play-the-chords-of-all-music-instruments0

Related Posts