Chords Maestro Free - Neonway
Available_on Free_Trial


Leer Akkoorden voor 7 Muziekinstrumenten met Akkoorden Maestro!

Zoekt u hulp bij het vinden van de juiste akkoorden voor uw muziek? Laat Akkoorden Maestro u de weg wijzen! Onze gratis app biedt de akkoorden voor 7 muziekinstrumenten: piano, gitaar, basgitaar, ukulele, banjo, mandoline en Balalaika. Kies eenvoudig uw instrument en speel direct de juiste akkoorden!

Akkoorden Maestro Free biedt u niet alleen de juiste akkoorden, maar toont ook de instrument-specifieke muzieknoten of akkoordendiagrammen en de juiste vingerposities op uw instrument. Als u van instrument wilt wisselen, tikt u eenvoudig op de foto en ontdekt u de akkoorden op een nieuw instrument.

Akkoorden Maestro Free is geschikt voor zowel rechts- als linkshandige spelers en biedt instelbare volume in de instellingen. Bovendien kunt u ook snel en eenvoudig uw eigen snaarsequenties samenstellen voor liedjes, instrumentale stukken of praktijksessies. Selecteer eerst uw instrument en voeg vervolgens akkoorden toe totdat u de gewenste volgorde heeft bereikt. U kunt de volgorde op elk moment wijzigen en zelfs aanpassen aan uw zangbereik door de volgorde omhoog of omlaag te zetten. Sla uw favoriete volgordes op in de favorieten voor nog gemakkelijker gebruik.

Geniet van de eindeloze mogelijkheden van Akkoorden Maestro gratis! Download het nu en bekijk onze video tutorial op YouTube voor nog meer tips en tricks.

Meer akkoorden nodig? Upgrade naar akkoorden Maestro, de volledige versie van deze app.

  • The-chords-collection0

Bekijk onze video tutorial voor akkoorden Maestro op YouTube!

Related Posts