Chords Maestro Free - Neonway
Available_on Free_Trial


Leer de akkoorden voor 7 muziekinstrumenten!

Heb je hulp nodig uitzoeken van de juiste akkoorden voor uw muziek? Akkoorden Maestro vrij om de redding! Deze gratis app biedt alle grote akkoorden voor 7 muziekinstrumenten: piano, gitaar, basgitaar, ukulele, banjo, mandoline en Balalaika. Kies uw instrument, dan is uw akkoord en spelen!

Akkoorden Maestro Free zal ook tonen u instrument-specifieke muziek noten of akkoorden diagrammen voor uw akkoord, evenals de overeenkomstige vinger positie op uw instrument. Als u wilt overschakelen naar een ander instrument, tikt u op de foto en verken de akkoorden op een nieuw instrument!

Akkoorden Maestro Free ondersteunt zowel rechts-als linkshandige spelers. Laat app uw voorkeur in montages kennen. Ook in instellingen: instelbare volume.

Akkoorden Maestro Free kan u ook helpen samen te stellen snaar sequenties voor uw liedjes, instrumentale stukken, of voor uw praktijksessies. Selecteer eerst uw instrument, selecteer vervolgens het eerste akkoord van uw sequentie en klik of tik op het plusteken. Kies uw volgende akkoord en klik of tik opnieuw op het plusteken. Doorgaan met het toevoegen van akkoorden totdat u uw gewenste volgorde. U de volgorde van de akkoorden in uw volgorde op elke gewenste manier wijzigen. U uw gehele snaaropeenvolging ook omzetten omhoog of omlaag om uw het zingen waaier aan te passen. Sla uw volgorde in Favorieten, als u van plan bent te gebruiken over en weer.

Geniet van akkoorden Maestro gratis! Download het nu!

Meer akkoorden nodig? Upgrade naar akkoorden Maestro, de volledige versie van deze app.

  • The-chords-collection0

Bekijk onze video tutorial voor akkoorden Maestro op YouTube!

Related Posts