Chords Maestro - Neonway
Available_on Free_Trial

 


Leer de akkoorden voor 7 muziekinstrumenten!

Oproep aan alle hobbymuzikanten! Als u hulp nodig uitzoeken van de juiste akkoorden voor uw muziek, geven akkoorden Maestro een keer te proberen! U kiezen uit 7 muziekinstrumenten: piano, gitaar, basgitaar, ukulele, banjo, mandoline en Balalaika. Selecteer uw instrument, selecteer uw akkoord en speel het! In aanvulling op dat, akkoorden Maestro zal tonen instrument-specifieke muziek noten of akkoorden diagrammen voor uw akkoord en de overeenkomstige vinger positie op uw instrument. Als je verschillende instrumenten wilt uitproberen, ga er dan voor! Het duurt slechts een klik, en akkoorden Maestro zal u tonen wat uw akkoord eruit ziet en klinkt als op een ander instrument!

Linkshandige? Geen probleem! De app montages laten u alle vinger posities voor de linker of rechterhand, uw keus zien! En terwijl u de instellingen te verkennen, u ook het volume aanpassen.

Laten we spelen een aantal akkoorden! Selecteer uw instrument en selecteer vervolgens uw akkoord (de sleutel en het type akkoord). Nu spelen! U ziet ook de foto’s van wat dit akkoord eruit ziet als muziek noten (voor piano) of als akkoordenschema’s (de snaarinstrumenten). U zult ook zien waar je vingers moeten gaan om dit akkoord te maken.

Met een klik, u overschakelen naar een ander instrument en spelen hetzelfde akkoord of selecteer een andere.

Akkoorden Maestro kan u ook helpen snaar sequenties te maken voor uw songs, instrumentale stukken, of voor uw praktijksessies. Selecteer uw instrument, selecteer vervolgens het eerste akkoord en klik op het plusteken. Voeg je volgende akkoord toe en klik nogmaals op het plusteken. Blijf doorgaan totdat u de gewenste volgorde. U de volgorde van de akkoorden in uw volgorde op elke gewenste manier wijzigen. Wilt u meezingen met uw instrumentale stuk, dan u de akkoorden omhoog of omlaag omzetten naar uw zang bereik. Als u van plan bent om deze reeks meerdere keren te gebruiken, u deze opslaan in favorieten.

Geniet van akkoorden Maestro! Download het nu!
Probeer onze gratis versie Chords Maestro Free!

  • learn-the-chords-of-all-music-instruments0

Hallo en Welkom bij akkoorden Maestro!
Deze app zal u helpen erachter te komen de juiste akkoorden voor een van de 7 beschikbare muziekinstrumenten, zoals piano, gitaar, basgitaar, ukulele, banjo, mandoline en Balalaika. Akkoorden Maestro zal ook tonen u instrument-specifieke nota’s of akkoorden diagrammen voor uw geselecteerde snaar en de vinger posities voor het op uw instrument. Als u wilt schakelen instrumenten, ga je gang! Akkoorden Maestro zal u tonen wat uw akkoord eruit ziet en klinkt als op een ander instrument!
Laten we beginnen met de instellingen. Hier, u als rechtshandig, selecteert u de afbeelding van de rechterhand, en, als je linkshandig, selecteert u de linkerhand. Deze functie is niet van toepassing op piano akkoorden. U het volume ook aanpassen.
Laten we beginnen met piano akkoorden. We selecteren een akkoord, de sleutel en het type akkoord. U ziet de foto’s van wat dit akkoord eruit ziet als muziek noten en als gemarkeerde piano toetsen. U zult ook zien waar je vingers moeten gaan om dit akkoord te maken. Nu, laten we het spelen!
Laten we overschakelen naar een ander instrument, bijvoorbeeld gitaar. We spelen hetzelfde akkoord. Zie hoe de muziek noten veranderd in een Guitar Chord diagram? En hier zijn Guitar tabs. En een beeld van de vinger positie voor dit akkoord op een Guitar fretboard. Laten we spelen hetzelfde akkoord op alle instrumenten! Merk op hoe de muziek noten, akkoordenschema’s en foto’s aan te passen aan het instrument van uw keuze.
U ook akkoorden maken. Selecteer uw instrument, selecteer vervolgens een akkoord, klik of tik op het plusteken. Voeg je volgende akkoord toe. Klik of tik nogmaals op het plusteken. Blijf doorgaan totdat u de gewenste volgorde. U de volgorde van de akkoorden op elke gewenste manier wijzigen. Als u van plan bij het zingen samen met uw instrumentale stuk, u de akkoorden om uw zang bereik past. Nu, als u deze opeenvolging wilt bewaren, klik of tik op Favorieten, sparen, type in een naam voor uw opeenvolging, gedaan! Dat is het! Veel plezier met akkoorden Maestro!

Related Posts