Chords Maestro - Neonway
Available_on Free_Trial

 


Leer de akkoorden voor 7 muziekinstrumenten!

Hobbymuzikanten opgelet! Bent u op zoek naar de perfecte hulpbron voor het vinden van de juiste akkoorden voor uw muziek? Probeer Akkoorden Maestro dan eens uit! Kies uit 7 verschillende muziekinstrumenten: piano, gitaar, basgitaar, ukulele, banjo, mandoline en Balalaika. Selecteer uw instrument, selecteer het gewenste akkoord en speel het!

Instrument-specifieke Akkoorden en Muziek Noten

Naast het selecteren van uw instrument en akkoord, zal Akkoorden Maestro ook instrument-specifieke muziek noten of akkoorden diagrammen tonen voor het geselecteerde akkoord en de overeenkomstige vingerpositie op uw instrument. Probeer verschillende instrumenten uit en ontdek wat uw akkoord eruit ziet en klinkt als op een ander instrument. Het is slechts één klik verwijderd!

Opties voor Links- en Rechtshandigen

Akkoorden Maestro is geschikt voor zowel links- als rechtshandigen! De app biedt montages voor beide handen, zodat u kunt zien hoe u de akkoorden op uw instrument moet spelen. En terwijl u de instellingen verkent, kunt u ook het volume aanpassen naar uw wens.

Maak uw eigen Snaar Sequenties

Akkoorden Maestro kan ook helpen bij het maken van snaar sequenties voor uw liedjes, instrumentale stukken of praktijksessies. Selecteer uw instrument, selecteer het eerste akkoord en klik op het plusteken. Voeg vervolgens het volgende akkoord toe en blijf doorgaan totdat u de gewenste volgorde heeft bereikt. U kunt de volgorde van de akkoorden op elke gewenste manier wijzigen. Als u mee wilt zingen met uw instrumentale stuk, kunt u de akkoorden omhoog of omlaag zetten naar uw zangbereik. Als u deze reeks vaker wilt gebruiken, kunt u deze opslaan in uw favorieten.

Download Akkoorden Maestro Nu en Speel Akkoorden

Geniet van Akkoorden Maestro en leer hoe u akkoorden op 7 verschillende muziekinstrumenten speelt

Geniet van akkoorden Maestro! Download het nu!
Probeer onze gratis versie Chords Maestro Free!

  • learn-the-chords-of-all-music-instruments0

Akkoorden Maestro is een app die je helpt de juiste akkoorden te vinden voor 7 verschillende muziekinstrumenten, zoals piano, gitaar en ukulele. Je kunt de instellingen aanpassen, zoals de hand die je gebruikt en het volume. Voor elk instrument kun je de akkoorden bekijken als muzieknoten en vingerposities. Je kunt ook een opeenvolging van akkoorden maken en deze opslaan als favoriet. Veel plezier met Akkoorden Maestro!

Related Posts