Chords Compass Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


Duizenden akkoorden op piano, gitaar, ukulele en nog veel meer!

Leer je een muziekinstrument te spelen? Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste akkoorden op uw instrument? Wil je verschillende instrumenten uitproberen? Akkoorden Compass Lite kan u helpen met alles van! Duizenden akkoorden op 7 instrumenten met authentiek geluid voor elk instrument!

Kies uit piano, gitaar, basgitaar, banjo, mandoline en Balalaika. Selecteer uw instrument door op de foto te tikken in het app-venster. Voor snaarinstrumenten u ook het type tuning en rechtshandige of linkshandige akkoorden selecteren.

De volgende stap is het selecteren van een akkoord. Kies tussen C en D voor uw sleutel, en selecteer vervolgens het type akkoord. Voor meer akkoorden, upgrade naar de volledige versie van deze app, akkoorden kompas.

Akkoorden Kompas Lite zal u het akkoord dat u geselecteerd als muziek noten (voor piano) of als Chord diagrammen (voor snaarinstrumenten) en de locatie van dit akkoord op fret van uw instrument Raad van bestuur of toetsenbord. Tik op de Play-knop om uw akkoord af te spelen.

Als je een snaarinstrument speelt, kun je ook de positie van je akkoord op de fretboard kiezen. Akkoorden Compass Lite zal u tonen hoeveel akkoorden van dit type beschikbaar zijn in uw geselecteerde positie, en een lijst van hun akkoorden diagrammen.

Als je piano speelt, maak dan gebruik van de inversie knoppen om je akkoord te omkeren.

Probeer onze verschillende instrumenten! Aangezien alle instrumenten in akkoorden Kompas Lite zijn onderling verbonden, u spelen hetzelfde akkoord dat u hebt geselecteerd, zeg, voor een gitaar, op een banjo of piano. Tik op de afbeelding van een nieuw instrument en begin te verkennen!

Ontdek duizenden akkoorden met akkoorden Kompas Lite! Download nu!

Related Posts