Chords Compass Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


Leer Duizenden Akkoorden Spelen op Piano, Gitaar, Ukulele en Meer!

Ben je op zoek naar een manier om jezelf te leren spelen op een muziekinstrument? Of heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste akkoorden voor je instrument? Met Akkoorden Compass Lite kun je zowel leren als spelen op zeven verschillende instrumenten, met inbegrip van piano, gitaar, basgitaar, banjo, mandoline en Balalaika.

Met een eenvoudige selectie van het instrument en het type tuning (indien van toepassing), kun je binnen enkele seconden de akkoorden vinden die je nodig hebt. Akkoorden worden getoond als muzieknoten (voor piano) of als chord diagrammen (voor snaarinstrumenten), met de locatie van het akkoord op het fretboard of toetsenbord.
Als je op piano speelt, kun je gebruik maken van de inversie-knoppen om je akkoord te veranderen. Als je op een snaarinstrument speelt, kun je de positie van je akkoord op het fretboard selecteren. Akkoorden Compass Lite laat zien hoeveel akkoorden beschikbaar zijn in deze positie, en biedt ook een lijst van chord diagrammen.
Met Akkoorden Compass Lite kun je duizenden akkoorden verkennen en ontdekken, en het beste is dat alle instrumenten in de app onderling verbonden zijn. Dit betekent dat je hetzelfde akkoord dat je op de gitaar speelt, ook op een ander instrument kunt spelen. Probeer nu verschillende instrumenten uit!

Download Akkoorden Compass Lite Nu en Ontdek de Muziek in Je!

Voor meer akkoorden, upgrade naar de volledige versie van deze app, akkoorden kompas.

Ontdek duizenden akkoorden met akkoorden Kompas Lite! Download nu!

Related Posts