Chords Compass - Neonway

 

Available_on Free_Trial

 


Vind de akkoorden op piano, gitaar, ukulele en nog veel meer!

Bent u geïnteresseerd in het spelen van meer dan een instrument? Of gewoon hulp nodig vinden van de juiste akkoorden voor de muziek die je speelt op een? Hoe dan ook, akkoorden kompas heb je gedekt! Het zet piano, gitaar, basgitaar, mandoline, banjo en Balalaika binnen handbereik, met het volledige scala van akkoorden en authentiek geluid voor elk instrument!

Als u één (of meer) van de snaarinstrumenten speelt, u uw favoriete het stemmen optie kiezen en of u de snaren voor rechtshandige of linkshandige spelers wilt zien.

Als u een instrument wilt selecteren, tikt u op de afbeelding van dat instrument in het app-venster. Selecteer vervolgens een akkoord. U selecteert de gewenste sleutel en het type van de snaar, en akkoorden kompas zal u tonen wat dit akkoord eruit ziet als muziek noten (voor piano) of akkoordenschema’s (voor snaarinstrumenten), en ook hoe dit akkoord te vinden op fret van uw instrument Raad van bestuur of toetsenbord, als je piano spelen. Speel je snaar door te tikken op de Play-knop.

Voor snaarinstrumenten, u de positie van uw akkoord op de fret Raad, en de app zal u tonen hoeveel akkoorden van uw geselecteerde sleutel en type zijn beschikbaar in deze nieuwe positie, evenals hun akkoordenschema’s.

Tik voor piano op de inversie knoppen onderaan in het app-venster om uw akkoord te omkeren.

Schakelen instrumenten is echt gemakkelijk met deze app. Tik gewoon op de foto van een nieuw instrument, en probeer het uit! Alle instrumenten in de app zijn onderling verbonden, waarmee u dezelfde akkoorden te spelen op het nieuwe instrument.
Probeer onze gratis versie van akkoorden Compass Lite!

Download akkoorden Compass nu en ontdek duizenden akkoorden op 7 instrumenten!

  • find-the-chords-on-piano-guitar-ukulele-and-more-icon0

Hallo en welkom op de nieuwste update van akkoorden kompas! De nieuwste versie van deze app u uw akkoorden over te dragen aan GarageBand, of ze opslaan in teksteditor en Finder!
Open eerst de GarageBand en de akkoorden kompas app. In akkoorden kompas instellingen, onder drag & drop, kies “Midi”, om uw akkoorden te converteren naar MIDI-bestanden. Kies uw instrument zowel in akkoorden kompas en garage band, kies dan uw akkoorden en gewoon slepen & drop ze naar GarageBand. Speel ze! Als u deze later wilt opslaan, klikt u op opslaan en noemt u het project.
Nu, als u wilt uw akkoorden op te slaan in teksteditor, open TextEdit, klikt u op “nieuw document”, kies dan uw instrument in akkoorden kompas, en sleep & drop je akkoorden in het document. Je hier je akkoorden spelen. Als u wilt, voegt u een notitie toe en slaat u het document op.
U ook uw akkoorden in Finder als MIDI-bestanden, maar je zult niet in staat zijn om ze daar te spelen. Om uw akkoorden hier op te slaan, open Finder, klik op nieuwe map, noem het, en sleep uw akkoorden naar de nieuwe map. Noem elk akkoord en sla de bestanden op. Gedaan!
Geniet van de nieuwe opties van de akkoorden Compass app!

Related Posts