Chords Compass - Neonway

 

Available_on Free_Trial

 


Akkoorden Compass: De Ultieme Muziekinstrument Companion!

Bent u op zoek naar de perfecte akkoorden voor uw piano, gitaar, ukulele of een ander muziekinstrument? Zoek niet verder! Akkoorden Compass heeft u gedekt! Onze app biedt u toegang tot akkoorden voor meerdere instrumenten, waaronder piano, gitaar, basgitaar, mandoline, banjo en Balalaika. Elke keer met het complete scala van akkoorden en een realistisch geluid dat specifiek is afgestemd op het gekozen instrument.

Instrument Selectie
U kunt uw favoriete instrument kiezen en zelfs kiezen of u de snaren voor rechts- of linkshandige spelers wilt zien. Door op de afbeelding van het gekozen instrument te tikken in het app-venster, kunt u het instrument selecteren.
Akkoorden Selectie
Nadat u het instrument heeft geselecteerd, kunt u een akkoord kiezen. Kies de gewenste sleutel en het type van de snaar, en Akkoorden Compass zal u tonen hoe het akkoord eruit ziet als muzieknoten (voor piano) of akkoordschema’s (voor snaarinstrumenten). Daarnaast zal de app u laten zien hoe u het akkoord op de fret van uw instrument kunt vinden. Tik op de Play-knop om het akkoord af te spelen.
Inversie van Akkoorden
Voor piano, kunt u uw akkoord omdraaien door op de inversie knoppen onderaan in het app-venster te tikken.
Eenvoudig Instrument Wisselen
Wilt u naar een ander instrument wisselen? Dat is geen probleem! Tik gewoon op de afbeelding van een ander instrument en begin het uit te proberen. Alle instrumenten in de app zijn onderling verbonden, waardoor u dezelfde akkoorden op elk instrument kunt spelen.
Start nu met het verkennen van nieuwe akkoorden en speel uw muziek met nog meer zelfvertrouwen met Akkoorden Compass.

Probeer onze gratis versie van akkoorden Compass Lite!

Download akkoorden Compass nu en ontdek duizenden akkoorden op 7 instrumenten!

  • find-the-chords-on-piano-guitar-ukulele-and-more-icon0

De akkoorden kompas app heeft nieuwe functies waarmee u uw akkoorden kunt overdragen naar GarageBand, opslaan in TextEdit of als MIDI-bestanden in Finder. Open GarageBand en akkoorden kompas, selecteer het instrument in beide apps en sleep & drop de akkoorden naar GarageBand om ze te spelen. U kunt ook akkoorden opslaan in TextEdit door ze te slepen & dropen in een nieuw document. Als u de akkoorden als MIDI-bestanden wilt opslaan, maakt u een nieuwe map in Finder en sleept u de akkoorden hier naar toe. Geniet van deze nieuwe opties in akkoorden kompas!

Related Posts