Bass Notes Finder - Neonway

 

Available_on Free_Trial

 


Verbeter de zicht lezing van de Bass Notes!

Bass Notes Finder biedt u een van de makkelijkste manieren om te leren hoe je de bass gitaar te spelen. Uitgaven slechts een paar minuten per dag zult u in staat om te leren hoe om notities te lezen met behulp van de “Note Explorer “-modus.

Voor meer geavanceerde Bass Guitar training, probeer dan de training mode- “Note trainer “. Deze app bevat een volledige reeks van Bas gitaar notities met echte bass gitaar geluiden voor elk van hen (u zelfs tunen uw basgitaar met behulp van deze geluiden!). In de applicatie die je vinden modi van Bass Keys, die opnemen tonen met scherpe en platte, letters (a, B, C) en solfège (do, re, MI), met het geluid niveau aanpassingen. Een gebruiksvriendelijke interface ondersteunt Retina displays.

De notitie-Exploring-modus “Note Explorer ” zal tonen Bass Guitar Notes en zal nuttig zijn voor zowel beginners als gevorderde Bass-spelers. Klik op de knop ‘ Zoek notitie ‘ op ‘ Opmerking zoeken ‘ en bestudeer de notities op de virtuele muziek plaat door de cursor omhoog of omlaag te verplaatsen. Tegelijkertijd zullen de blauwe stippen op de Griffon van de Virtual Bass Guitar de locatie van deze noten op de gitaar zelf laten zien. Of je alles op precies de tegenovergestelde manier doen: net klem de verschillende fret lengtes op de Griffon totdat u de juiste noot te vinden. Het zal ook worden weergegeven op het muziekblad. Luister en probeer verschillende noten en probeer hun locatie te onthouden op de Griffon van de basgitaar.

Als u al een paar noten hebt geleerd, probeer dan de trainingsmodus “Opmerking trainer “. Start het leren door te klikken op “training “, dan “Start “. Kijk dan naar de Griffon van de basgitaar. De blauwe stip op de Griffon is een notitie die je moet raden. Deze oefening heeft een tijdslimiet, het vereist ook een vrij hoge snelheid van je. Maar hoe meer je traint, hoe beter het resultaat! De functie “Bass Notes trainer ” zal de resultaten na elke trainingssessie noteren en evalueren en uw sterke en zwakke punten laten zien. U uw huidige resultaten vergelijken met de vorige, schatten de vooruitgang in het lezen en herkennen van basgitaar noten, maar ook uitdaging jezelf en versla je laatste persoonlijke record!

  • improve-the-sight-reading-of-the-bass-notes4

Related Posts