Bass Notes Finder - Neonway

 

Available_on Free_Trial


Verbeter de zicht lezing van de Bass Notes!

Bass Notes Finder biedt u een van de makkelijkste en meest effectieve manieren om te leren hoe u de basgitaar kunt spelen. Door slechts enkele minuten per dag te oefenen, kunt u snel leren hoe u noten kunt lezen met behulp van de “Note Explorer”-modus.

Voor geavanceerde basgitaar training, kunt u de “Note Trainer”-modus uitproberen. Deze app bevat een compleet scala aan basgitaar noten met realistische basgitaargeluiden voor elke noot. U kunt zelfs uw basgitaar stemmen met deze geluiden! De app bevat ook verschillende Bass Keys-modi, waaronder tonen met scherpe en platte, letters (a, B, C) en solfège (do, re, mi), met aanpasbare geluidssterkte. De gebruiksvriendelijke interface ondersteunt Retina-displays.

De “Note Explorer”-modus biedt u een handig overzicht van de basgitaarnoten en is geschikt voor zowel beginners als gevorderde basspelers. Klik op de “Zoek Notitie”-knop en bestudeer de noten op het virtuele bladmuziek door de cursor omhoog of omlaag te verplaatsen. Tevens zullen de blauwe stippen op de Griffon van de virtuele basgitaar de locatie van deze noten op de gitaar zelf aangeven. Of u kunt het ook andersom doen: klem de verschillende fretlengtes op de Griffon vast totdat u de juiste noot vindt. Het wordt ook op het bladmuziek weergegeven. Luister en probeer verschillende noten en probeer de locatie ervan te onthouden op de Griffon van de basgitaar.

Als u al een paar noten hebt geleerd, kunt u de “Note Trainer”-modus uitproberen. Start de training door te klikken op “Training” en vervolgens op “Start”. Kijk naar de Griffon van de basgitaar. De blauwe stip op de Griffon is de noot die u moet raden. Deze oefening heeft een tijdslimiet en vereist een hoge snelheid. Hoe meer u oefent, hoe beter het resultaat! De “Bass Notes Trainer”-functie zal uw resultaten na elke trainingssessie bijhouden en evalueren en uw sterkte- en zwaktepunten aangeven. U kunt uw huidige resultaten vergelijken met de vorige, uw vooruitgang inschatten in het lezen en herkennen van basgitaarnoten

  • improve-the-sight-reading-of-the-bass-notes4

Related Posts