Bass Chords Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


Leer Bass Guitar Akkoorden eenvoudiger dan ooit met Bass Chords Lite!

Bent u op zoek naar een manier om te leren hoe u uw bassgitaar kunt spelen? Bass Chords Lite is de perfecte app voor u! Deze gratis app biedt u alle belangrijke akkoorden voor uw bassgitaar. De app heeft instelbare volume, Retina graphics en authentiek Bass gitaargeluid voor elke snaar die u speelt. Het ondersteunt zowel rechts- als linkshandige gitaarspelers.

Alle belangrijke Bass Guitar akkoorden in één app

Selecteer eenvoudig een toets in Bass Chords Lite en de app toont u de overeenkomstige Major Bass Guitar akkoord op drie manieren: Guitar Notes, frets en foto’s van de vingerposities op het fretboard van uw Bass Guitar. Verken alle grote basgitaar akkoorden met Bass Chords Lite! Als u meer Bass Guitar akkoorden, inclusief kleine akkoorden, wilt, kunt u upgraden naar de volledige versie van de app, 120 Bass Chords!

Maak, speel en bewaar uw eigen Bass Guitar akkoorden

Speel al uw belangrijke akkoorden met authentiek Bass gitaargeluid, leer hun notities en vingerposities en sla ze op voor uw toekomstige Bass Guitar praktijksessies. U kunt ze opslaan in de app als favorieten of sleep & drop ze in uw documenten. Maak en bewaar zoveel snaarsequenties als u wilt en verander de volgorde van de akkoorden in deze sequenties wanneer u maar wilt. Als u meezingt, kunt u uw Bass Guitar Chordsequenties transponeren om aan uw zangbereik te voldoen.
Download Bass Chords Lite vandaag nog en verken de wereld van Bass Guitar akkoorden op een eenvoudiger en leuker manier!

  • Easiest-way-to-learn-to-play-bass0

Related Posts