Bass Chords Compass Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


BassChordsCompass Lite: Ideaal voor Bass Guitar!

Bent u op zoek naar de perfecte akkoorden voor uw Bass gitaar? Laat BassChordsCompass Lite u helpen! Deze gratis Bass Guitar leer-software heeft akkoorden voor alle gangbare Bass Guitar stemmingen en is geschikt voor zowel rechts- als linkshandige spelers. Ook is de app compatibel met GarageBand slimme instrumenten. BassChordsCompass Lite heeft Retina graphics en instelbare volume.

Verken de wereld van Bass Guitar akkoorden met BassChordsCompass Lite

Met BassChordsCompass Lite kunt u alle mogelijke akkoorden verkennen voor 4 van de toetsen (C, C#, D, D#) op de Virtual Bass Guitar toets en als Bass Guitar muzieknoten. U kunt de akkoorden spelen met authentiek Bass gitaargeluid en ze onthouden terwijl u beoefent, of ze opslaan als Virtual Bass Guitar bladmuziek voor uw Bass Guitar composities of toekomstige oefensessies. Wilt u meer akkoorden? Upgrade dan naar BassChordsCompass, de volledige versie van deze app.

Hoe een akkoord te selecteren met BassChordsCompass Lite

Kies een toets aan de linkerkant, selecteer het akkoordtype in het midden en, indien nodig, een akkoordtoevoeging aan de rechterkant. Klik vervolgens op de Virtual Bass Guitar toets en kies de positie voor het akkoord. BassChordsCompass Lite zal u alle mogelijke akkoorden in die positie laten zien. Luister naar ze met authentiek Bass gitaargeluid, leer ze op uw eigen tempo of sla ze op als virtuele bladmuziek met behulp van drag & drop.

Wil je meer akkoorden? Upgrade naar BassChordsCompass, de volledige versie van deze app.

Download BassChordsCompass Lite vandaag nog en ontdek de wereld van Bass Guitar akkoorden!

  • The-perfect-chord-dictionary-for-bass0

Related Posts