Bass Chords Compass Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


De perfecte snaar woordenboek voor Bass Guitar!

Als u op zoek bent naar de perfecte akkoorden voor uw Bas gitaar, laat BassChordsCompass Lite u helpen met dat! Deze gratis Bass Guitar learning software heeft akkoorden voor alle gemeenschappelijke Bass Guitar tunings en ondersteunt zowel rechtshandige en linkshandige spelers. Als je een fan bent van GarageBand, zul je blij zijn om erachter te komen dat deze app compatibel is met de slimme instrumenten. BassChordsCompass Lite heeft ook Retina graphics en instelbare volume.

BassChordsCompass Lite u alle mogelijke akkoorden te verkennen voor 4 van de toetsen (C, C#, d, d #) op de Virtual Bass Guitar toets en als Bass Guitar muziek noten. Je al die akkoorden spelen met authentieke Bass gitaargeluid en ze leren als je gaat, of ze opslaan als Virtual Bass Guitar bladmuziek voor je basgitaar muziekstukken of uw toekomstige praktijksessies. Wil je meer akkoorden? Upgrade naar BassChordsCompass, de volledige versie van deze app.

Dit is hoe u een akkoord: Kies een toets aan de linkerkant, het akkoordtype in het midden, en, indien nodig, een akkoordtype toevoeging aan de rechterkant. Vervolgens klikt u op de Virtual Bass Guitar toets en selecteert u de positie voor dit akkoord. BassChordsCompass Lite zal u alle mogelijke akkoorden in deze positie laten zien. U luisteren naar hen met authentieke Bass gitaargeluid, leren ze op uw eigen tempo, of ze opslaan in een editing programma als virtuele bladmuziek met behulp van drag & drop.

Geniet van het verkennen van Bas gitaar akkoorden met BassChordsCompass Lite! Download het vandaag nog!

  • The-perfect-chord-dictionary-for-bass0

Related Posts