Bass Chords Compass - Neonway

 

Available_on Free_Trial


De ultieme Bass Guitar akkoorden-tool!

Ontdek de perfecte Bass Guitar akkoorden met Bass akkoorden Compass! Laat deze unieke leer-app u helpen bij het ontwikkelen van uw innerlijke rockster. Of u nu net begint met het leren van basgitaar of op zoek bent naar geavanceerde akkoorden, Bass akkoorden Compass biedt u alles wat u nodig heeft.

Met Bass akkoorden Compass kunt u eenvoudig alle mogelijke akkoorden vinden op het fretboard van uw Bass Guitar. Kies uit een scala aan gemeenschappelijke Bass Guitar tuning-opties en de app past de akkoorden automatisch aan uw gekozen tuning aan. Bovendien is de software geschikt voor zowel rechts- als linkshandige bassisten en biedt het instelbare volume, authentiek Bass gitaargeluid en prachtige Retina graphics.

Met Bass akkoorden Compass kunt u eenvoudig een Bass Guitar akkoord selecteren door een toets aan de linkerkant, een akkoordtype in het midden en, indien gewenst, een Chord toevoeging aan de rechterkant te kiezen. Daarna selecteert u de positie op het virtuele fretboard en Bass akkoorden Compass toont u hoeveel akkoorden van dit type en sleutel mogelijk zijn in deze positie, evenals de Bass Guitar muzieknootjes voor die akkoorden. Speel de akkoorden vervolgens af met authentiek Bass Guitar geluid!

Verken en leer nieuwe Bass Guitar akkoorden on the go of sla ze op voor later. Sleep en drop ze eenvoudig naar uw favoriete editing programma en gebruik ze tijdens uw volgende praktijksessie. Maak ook uw eigen virtuele bladmuziek op deze manier. Probeer onze gratis versie, Bass akkoorden Compass Lite, vandaag nog uit!

Begin nu met het verkennen van Bass Guitar akkoorden

Download Bass akkoorden Compass en start vandaag nog met het verkennen van Bass Guitar akkoorden. Laat deze gebruiksvriendelijke en veelzijdige leer-app u helpen bij het ontwikkelen van uw muzikale vaardigheden en uw innerlijke rockster te worden!

Probeer onze gratis versie van Bass akkoorden Compass Lite!

  • Find-the-perfect-bass-guitar-chords6

Related Posts