Bass Chords Compass - Neonway

 

Available_on Free_Trial


Vind de perfecte Bass Guitar akkoorden!

Laat Bass akkoorden kompas helpen u in contact te komen met je innerlijke rockster! Of u nu net begint te leren hoe je basgitaar spelen of gewoon hulp nodig hebben met meer geavanceerde akkoorden, deze Bass Guitar Learning app heb je gedekt! Bass akkoorden kompas zal u tonen alle akkoorden die u eventueel maken op een Bass Guitar fretboard. Kies uit de lijst van gemeenschappelijke Bass Guitar tunings en de app zal automatisch aanpassen van de akkoorden volgens uw favoriete tuning!

Deze Bass Guitar learning software is eenvoudig te gebruiken, het ondersteunt zowel rechts-en linkshandige bassisten, heeft instelbare volume, authentieke Bass gitaargeluid en Retina graphics. Ben je een GarageBand fan? Bass akkoorden kompas is ook compatibel met GarageBand Smart Instruments.

Begin met het selecteren van een Bass Guitar Chord: Selecteer een toets aan de linkerkant, een akkoordtype in het midden, en, als je wilt, een Chord toevoeging aan de rechterkant. Selecteer vervolgens de positie op de Virtual Bass Guitar toets. Bass akkoorden kompas zal u tonen hoeveel akkoorden van deze sleutel en type zijn mogelijk in deze positie en de Bass Guitar muziek notities voor die akkoorden. Nu, speel deze akkoorden met authentieke Bass Guitar sound!

U Bas gitaar akkoorden verkennen en leren ze als je gaat of ze opslaan voor later. Gewoon slepen & drop ze in een editing programma, en gebruik ze voor een latere praktijk sessie. U ook uw eigen virtuele bladmuziek op deze manier!
Probeer onze gratis versie van Bass akkoorden Compass Lite!

Veel plezier met het verkennen van Bass gitaar akkoorden met Bass akkoorden kompas! Download het nu!

  • Find-the-perfect-bass-guitar-chords6

Related Posts