Banjo Chords Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


GLeer en Speel Banjo op de Gemakkelijkste Manier!

Banjo Akkoorden Lite is de ultieme app voor banjo-spelers. Gratis en eenvoudig te gebruiken, deze app ondersteunt u bij het leren van de vingerposities op de banjo-toetsen. Het bevat de belangrijkste grote akkoorden en u kunt zelfs de volledige versie van 120 Banjo Akkoorden aanschaffen voor nog meer opties, waaronder kleine en grote akkoorden.

Onze duidelijke gebruikersinterface met Retina-ondersteuning maakt het gemakkelijk om te kiezen of u rechts- of linkshandig bent en u kunt het volume instellen naar uw wens. Wanneer u een akkoord selecteert, verschijnt het op uw scherm als een duidelijk banjo akkoordenschema, banjo tabs en een gekleurde afbeelding met de juiste vingerposities op de banjo-toetsen. Klik op “Play” en luister hoe het akkoord klinkt!

Met Banjo Akkoorden Lite kunt u uw eigen banjo muziek creëren door snaar-progressies te ontwikkelen en op te slaan, te verwijderen en opnieuw te laden. Of gebruik de snaar-sequenties door middel van drag and drop in uw documenten.

Pas de volgorde van uw akkoorden op elk moment aan en past u uw stem aan door het akkoordenschema te wijzigen. We leiden u stap voor stap door de verschillende onderdelen van de app zodat u snel en gemakkelijk uw banjo-spel verbetert.

Download Banjo Akkoorden Lite nu en speel op de gemakkelijkste manier! Veel plezier!

  • Easiest-way-to-learn-and-play-banjo0

Related Posts