Banjo Chords Compass Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


De ultieme banjo chord referentie met BanjoChordsCompass Lite!

Ben je op zoek naar de perfecte akkoorden voor je banjo spel? Zoek niet verder! BanjoChordsCompass Lite biedt jou de meest complete oplossing voor het leren van banjo akkoorden. Deze gratis app ondersteunt zowel rechts- als linkshandige spelers en beschikt over scherp Retina graphics, instelbare volume en authentiek banjo geluid. Bovendien is BanjoChordsCompass Lite ook compatibel met GarageBand Smart Instruments.

Met BanjoChordsCompass Lite kun je akkoorden zien voor de meest voorkomende banjo tunings. Je kunt de akkoorden verkennen voor 4 verschillende tonen (C, C#, d, d#) op de banjo toets. Luister naar deze akkoorden met authentiek banjo geluid, leer de noten en de vingerposities op de virtuele banjo toets, of maak je eigen bladmuziek. Als je nog meer akkoorden nodig hebt, upgrade dan naar BanjoChordsCompass, de volledige versie van de app.

Het selecteren van een akkoord is eenvoudig: kies eerst de toon aan de linkerkant, daarna het akkoordtype in het midden en eventueel een akkoordtoevoeging aan de rechterkant. Klik vervolgens op de virtuele banjo toets en selecteer een positie voor het akkoord. BanjoChordsCompass Lite toont je alle akkoorden in deze positie, die je kunt oefenen met authentiek banjo geluid op je eigen tempo. Je kunt de akkoorden ook slepen en neerzetten in een editing programma om je eigen bladmuziek voor je favoriete muziekstukken of toekomstige banjo praktijksessies te maken.

Als u meer akkoorden nodig, upgrade naar BanjoChordsCompass, de volledige versie van deze app, en geniet van alle akkoorden u eventueel spelen op banjo!
Begin vandaag nog met het verkennen van banjo akkoorden met BanjoChordsCompass Lite. Download de app nu!

  • The-perfect-chord-dictionary-for-banjo0

Related Posts