Banjo Chords Compass Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


De perfecte Chord woordenboek voor banjo!

Waar vind je de perfecte akkoorden voor je banjo? Hier! Leer hoe te spelen banjo akkoorden met BanjoChordsCompass lite, een gratis app die zowel rechtshandige en linkshandige spelers ondersteunt en heeft Retina graphics en instelbare volume, evenals authentieke banjo geluid. Deze banjo learning software is ook compatibel met GarageBand Smart Instruments.

BanjoChordsCompass Lite kan u akkoorden laten zien voor alle gemeenschappelijke banjo tunings. Het laat je verkennen van de akkoorden voor 4 van de toetsen op de banjo toets (C, C#, d, d #). U luisteren naar al die akkoorden met authentieke banjo geluid, leren hun muziek noten en vinger posities op de virtuele banjo toets, of maak je eigen banjo bladmuziek. Als u meer akkoorden nodig, upgrade naar BanjoChordsCompass, de volledige versie van deze app, en geniet van alle akkoorden u eventueel spelen op banjo!

Dit is hoe je een akkoord te selecteren: eerst selecteert u een toets aan de linkerkant, dan, het akkoordtype in het midden, en dan, als je wilt, een akkoordtype toevoeging aan de rechterkant. Nu, klik op de virtuele banjo toets en selecteer een positie voor uw akkoord. BanjoChordsCompass Lite zal u tonen alle akkoorden in deze positie. Speel al die akkoorden met authenitic banjo geluid! Leer ze in je eigen tempo, of sleep & drop ze in een editing programma om uw eigen bladmuziek voor uw favoriete muziekstukken of voor uw toekomstige banjo praktijksessies te maken.

Geniet van het verkennen van banjo akkoorden met BanjoChordsCompassLite! Download het vandaag nog!

  • The-perfect-chord-dictionary-for-banjo0

Related Posts