Banjo Chords Compass - Neonway

 

Available_on Free_Trial


Vind de perfecte banjo akkoorden!

Bent u op zoek naar de perfecte akkoorden op uw banjo? Ontdek honderden akkoorden met de banjo Chord kompas voor banjo akkoorden! Deze app kan helpen tonen u alle mogelijke akkoorden opties langs uw virtuele banjo toets. Speel een van hen met een authentieke banjo geluid! Leer de akkoorden in uw eigen pas!

Wij hebben de akkoordenschema’s ontwikkeld die u alle mogelijke akkoord opties kunnen laten zien in alle 11 posities op de banjo toets. We verwijzen hier naar honderden akkoorden! Als u een akkoord (een toets aan de linkerkant, een akkoordtype in het midden en een extra aan de rechterkant), de app zal u tonen hoe veel akkoorden met deze combinatie zijn mogelijk en alle beschikbare akkoorden. Verken de akkoorden met de app!

Hier zijn een aantal andere dingen die je doen met banjo Chord kompas:
-Kies 19 verschillende stemtypes die u liever uit de nieuwe standaard (standaard, enz. Zie instellingen voor de volledige lijst);
-u luistert naar elk akkoord dat u kiest;
-u akkoorden diagrammen met behulp van drag & drop in de redactie in het om je eigen muziekstukken te maken;
-Selecteer een van de 56 beschikbare akkoorden types;
volumes
-Geniet van de authentieke banjo geluid en Retina graphics;
-het steunt rechtshandig, of linkshandige mensen.

Probeer onze gratis versie van banjo akkoorden Compass Lite!

Als u gebruik maakt slimme garage band instrumenten, dan zult u blij zijn om te weten dat de banjo Chord kompas compatibel is. Probeer onze gratis banjo akkoorden Compass Lite versie!

  • Find-the-perfect-banjo-chords7

Related Posts