Balalaika Tuner - Neonway
Available_on Free_Trial


Tune uw Balalaika snel en precies!

Nu kan iedereen de Russische Balalaika snel en nauwkeurig aanpassen! Een eenvoudige en krachtige tuner zal u helpen om dit te doen! Nu u luisteren naar realistische geluid, maar ook controleren of de tuning en Pools het met een chromatische tuner, die is gelegen in het midden van het venster in toepassing!

Om te beginnen met het afstemmen van een balalaika, selecteert u de meest geschikte timbre uit de 11 beschikbaar in de lijst. Drie knoppen aan de onderkant van het toepassingsvenster komen overeen met de drie snaren van de Balalaika. Elk van hen zal spelen het geluid van een idealiter afgestemd instrument string.

Als u het installatieproces wilt vereenvoudigen, gebruikt u de herhaalmodus. Dit zal u toelaten om de Balalaika aan te passen zonder het nemen van uw handen eraf.

De chromatische tuner in het midden van het applicatie venster zal automatisch controleren hoe de string waarmee je werkt afgestemd is. Ook u het gebruiken om fine-tunen van de snaren van een balalaika. Als het koord volkomen wordt gestemd, zal de chromatische tuner groen knipperen. Als u rood licht ziet, moet u de installatie voortzetten. App zal u zelfs vertellen wat met het koord te doen: als u een rode pijl ziet die aan het recht wijst, wordt de koord slecht gespannen. Als de rode pijl naar links wijst, wordt de tekenreeks overbelast. Doorgaan met het afstemmen van de string totdat de tuner knippert groen, ga dan naar de volgende, en zo verder tot uw Balalaika is perfect afgestemd. En nu genieten van het spel op de Russische Balalaika!

Functies:
* Chromatische tuner met audio-ingang en microfoon ondersteuning,
* De toongenerator met het originele geluid van de Russische Balalaika,
* Automatische herhaling van het afspelen van geluiden,
* 11 tonen:
+ Barok,
+ Wetenschappelijke,
+ Frankrijk 1859,
+ Nieuwe Philharmonic,
+ Concert,
+ Boston Symphony,
+ New Berlin,
+ Theater van Moskou,
+ Oud Berlijn Philharmonic,
+ Oude Philharmonic,
+ Renaissance.

  • tune-your-balalaika-fast-precisely0

Related Posts