Balalaika Tuner - Neonway
Available_on Free_Trial


Stem uw Balalaika met precisie en snelheid!

Met onze eenvoudige en krachtige tuner kunt u nu de Russische Balalaika nauwkeurig en snel afstellen! Luister naar realistische geluiden en beheer de afstemming en stemming van uw instrument met onze chromatische tuner, geplaatst in het midden van het toepassingsvenster!

Stap 1: Selecteer de gewenste timbre

Om te beginnen met het afstemmen van uw balalaika, kiest u de meest geschikte timbre uit de 11 beschikbare opties in de lijst. De drie knoppen aan de onderkant van het venster corresponderen met de drie snaren van de Balalaika. Elk van deze knoppen zal het ideale geluid van een afgestemde snaar produceren.

Stap 2: Maak gebruik van de herhaalmodus

Vereenvoudig het afstemproces door gebruik te maken van de herhaalmodus. Hiermee kunt u de balalaika afstellen zonder uw handen ervan af te halen.

Stap 3: Gebruik de chromatische tuner

Onze chromatische tuner in het midden van het venster zal automatisch beoordelen hoe de snaar waarmee u werkt is afgestemd. U kunt deze ook gebruiken om de snaren van de balalaika te finetunen. Wanneer de snaar perfect is afgestemd, zal de tuner groen knipperen. Als u een rood licht ziet, moet u verder gaan met het afstemmen totdat de tuner groen knippert. Onze app zal u zelfs vertellen wat u moet doen met de snaar: als u een rode pijl ziet die naar rechts wijst, is de snaar niet goed gespannen. Als de rode pijl naar links wijst, is de snaar overbelast. Stem de snaar verder totdat de tuner groen knippert en ga dan verder met de volgende snaar.

Functies

Onze tuner biedt de volgende functies:

-Chromatische tuner met audio-ingang en microfoonondersteuning;
-Toongenerator met het originele geluid van de Russische Balalaika;
-Automatische herhaling van het afspelen van geluiden;
11 tonen: Barok, Wetenschappelijk, Frankrijk 1859, Nieuwe Philharmonic, Concert, Boston Symphony, New Berlin, Theater van Moskou, Oud Berlijn Philharmonic, Oude Philharm

  • tune-your-balalaika-fast-precisely0

Related Posts