Balalaika Chords Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


Gemakkelijkste manier om te leren en te spelen Balalaika!

Balalaika akkoorden Lite is een gratis app voor de Balalaika. Deze app helpt u om te leren Balalaika akkoorden en vinger posities op de Balalaika toets. Alle fundamentele grote akkoorden zijn beschikbaar in deze gratis versie (de volledige versie van deze app heeft zowel grote als kleine akkoorden). Of u nu op zoek bent Balalaika voor beginners of wilt u uw eigen Balalaika muziek samen te stellen, dit is precies de app die u wilt!

Bent u rechtshandig of linkshandig? Onze duidelijke gebruikersinterface met Retina-ondersteuning u kiezen welke hand u gebruikt om de Balalaika te spelen. Het volume is ook instelbaar.
Als u een belangrijk akkoord wilt proberen, selecteer zijn Toon, en het verschijnt op het uw scherm als Balalaika snaar diagram, balalaika lusjes en als kleurenbeelden met vinger posities op een balalaika toets. Klik nu op “Play ” en luister naar dit akkoord!

Daarnaast u gebruik maken van de app om je eigen akkoordenschema’s voor balalaika muziek. U deze akkoordenschema’s dan opslaan, verwijderen en herladen. Of u de akkoorden toevoegen aan uw documenten met behulp van drag and drop.

De volgorde van de akkoorden in uw Balalaika akkoorden kan worden veranderd elk moment, en alle akkoorden kan
worden omgezet wanneer u wilt dat ze past bij uw stem.
Veel plezier met Balalaika akkoorden Lite! Download de app nu!
Bekijk onze video tutorial op YouTube! Wij verklaren stap voor stap hoe de verschillende app montages werken.

  • Easiest-way-to-learn-and-play-balalaika0

Related Posts