Balalaika Chords Lite - Neonway
Available_on Free_Trial


Leer Balalaika spelen en spelen op de eenvoudigste manier!

Balalaika Akkoorden Lite is een unieke en gratis app voor de Balalaika, die u helpt bij het leren van de basis Balalaika akkoorden en vinger posities op de Balalaika toetsen. De gratis versie van deze app biedt alle belangrijke grote akkoorden, terwijl de volledige versie zowel grote als kleine akkoorden bevat. Of u nu een beginnende Balalaika speler bent of op zoek bent naar manieren om uw eigen Balalaika muziek samen te stellen, Balalaika Akkoorden Lite is precies wat u nodig heeft!

Met onze gebruiksvriendelijke interface met Retina-ondersteuning, kunt u gemakkelijk kiezen of u rechts- of linkshandig bent en het volume is ook aanpasbaar. Als u een specifiek akkoord wilt uitproberen, selecteert u de toon en het verschijnt op uw scherm als Balalaika snaren diagram, balalaika lusjes en kleurenbeelden met vinger posities op een Balalaika toets. Klik vervolgens op “Play” en luister naar dit akkoord!

Met deze app kunt u ook uw eigen Balalaika akkoorden samenstellen en deze opslaan, verwijderen en opnieuw laden. U kunt de akkoorden ook eenvoudig toevoegen aan uw documenten via drag and drop. De volgorde van de akkoorden in uw Balalaika Akkoorden kunt u elk moment wijzigen en u kunt alle akkoorden aanpassen om aan te sluiten bij uw stem.

Geniet van Balalaika Akkoorden Lite en download de app nu! Bekijk ook onze video tutorial op YouTube waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe de verschillende app-functionaliteiten werken.

  • Easiest-way-to-learn-and-play-balalaika0

Related Posts