Aurochs - Neonway


Oeros: de ultieme app voor het analyseren van aandelen op de beurs!

Met Oeros kunt u moeiteloos aandelen van verschillende bedrijven onderzoeken en de voorraden vinden die u nodig hebt om uw handelsstrategie te verfijnen. Met ingebouwde indicatoren zoals RSI, ADX, DMI, OSMA, MACD, Chaikin oscillator en nog veel meer, kunt u de juiste aandelen vinden met behulp van filters. 

U kunt aangepaste indicatoren en experts ontwikkelen met JavaScript en de simulator tool gebruiken om uw handelsstrategie te testen en stap voor stap te verbeteren. Oeros biedt ook Candle Guru, die automatisch veel kandelaarpatronen herkent en directe toegang tot informatie over verschillende bedrijven op meerdere financiële nieuwswebsites. Bovendien kunt u gegevens importeren uit Metatrader en MetaStock. Onze app is geschikt voor zowel amateur- als professionele handelaren. Bekijk onze “How-to” tutorial op YouTube!

Nieuwe functies in versie 1.3

Oeros introduceert nu import van master bestanden in de voorraad, impuls systeem en uitgebreide internetinfo met voortgangsbalk. Kleine GUI-veranderingen en Retina-ondersteuning zijn ook inbegrepen. De verminderde app grootte geeft u 7 MB meer ruimte op uw Mac voor andere apps, muziek, enz. Fix voor het laden van sym-bestanden is opgenomen.

Nieuwe functies in versie 1.3.1

Oeros lost bugs op, waaronder de vaststelling van het aandelen suggestie dialoogvenster en sommige niet verschenen webinfo. Verbeterde “delen” en “like/join us” functionaliteit, een cross-promotie banner en toegevoegde video tutorial zijn ook opgenomen. De app grootte is verkleind voor nog betere prestaties.

  • Automatic recognition  of candlestick patterns