APP Ukulele Notes Finder - Neonway

Een handige en vermakelijke app geeft je de mogelijkheid om de posities van een verscheidenheid aan noten op de ukulele te leren

Ukelele wordt vaak geassocieerd met exotische liedjes en Hawaï, hoewel het in feite lijkt op een Portugees instrument-een machete. Leren om de ukulele te spelen is zowel interessant als nuttig, omdat deze tool zeer veel wordt gebruikt.

UkuleleNotesFinder is een vrij nuttige software die u de mogelijkheid geeft om interactief de posities van verschillende noten in het blad van muziek en akkoorden op de ukelele te bestuderen.

Creatieve leraar spelen ukulele met interactieve interface

Een_handige_en_vermakelijke_app_geeft_je_de_mogelijkheid_2

De app kan je helpen meer te weten te komen over de locatie van de noten in de tafel en akkoorden op de ukelele. Bij het zweven van de aanwijzer op het blad van de muziek, u direct de naam van de notitie en de plaatsing ervan ten opzichte van de ukulele-akkoorden controleren.
U het tegenovergestelde doen: wijs met de muis naar de Vulture, en u zult de corresponderende noot in het blad van muziek zien.

Een handig hulpmiddel voor het testen van muzikale kennis
UkuleleNotesFinder biedt u een handige manier om uw kennis van muzieknoten die u hebt geprobeerd te leren testen. Je moet de juiste naam van de notitie te kiezen afgebeeld op de ukulele. Uw antwoorden zullen worden opgenomen en na het testen u gedetailleerde statistieken van uw resultaten zien. Dit zal je helpen om erachter te komen welke muzieknoten je nog moet onderwijzen. Hier vindt u meer informatie over het programma.
Daarnaast speelt het programma het corresponderende geluid van een muzikale noot wanneer het wordt ingedrukt, zo realistisch, alsof het wordt gespeeld door een echte ukulele.

Hilarische en comfortabele virtuele muziek leraar
Een_handige_en_vermakelijke_app_geeft_je_de_mogelijkheid_1

In het algemeen is UkuleleNotesFinder de perfecte Kickstarter voor diegenen die willen leren hoe ze de ukulele kunnen spelen. Deze app is ontworpen voor het grootste deel voor mobiele telefoons met aanraakschermen. U verschillende add-ons gebruiken om ermee te werken om het handiger te maken om op uw computer te gebruiken en sommige functies toe te voegen. Bijvoorbeeld de functie van het weergeven van toetsen voor elke notitie of opname en het opslaan van de geluiden die worden afgespeeld.

Op youTube kun je een video bekijken van hoe het programma werkt.


Download de tekst als PDF-bestand.