App-software “Guitar Notes Finder” - Neonway

Hoe vind je alle noten op de gitaar!

Een handige en creatieve app waarmee je de notities en manieren verkennen die ze spelen.

Wanneer je een instrument als een gitaar leert spelen, is het erg belangrijk om de noten en hun posities in de akkoorden te kennen.
GuitarNotesFinder is een betrouwbaar programma dat een goede helper voor u zal zijn in dit, door het tonen van notities en hun posities in muziek circuits.
De app geeft je de mogelijkheid om snel de muzikale circuits van muziek bladen en akkoorden te verkennen. Nadat de muis op het blad van de muziek is gericht, wordt een notitie van de corresponderende positie en de naam ervan weergegeven.

Betrouwbare kennis tester

GuitarNotesFinder kan u gemakkelijk helpen uw kennis van muzieknoten en akkoorden te testen. Het, het verlichten van een bepaalde noot en het verstrekken van varianten van zijn naam, zal u toelaten om uw geheugen te testen. Elk antwoord, zowel correct als niet correct, wordt vastgelegd door het programma en uiteindelijk worden de algemene statistieken weergegeven.
Daarnaast speelt de app elke noot in zijn ware geluid alsof hij gespeeld wordt door een live gitaar. Zo u leren identificeren en spelen van notities.

Een virtuele gitaar spelen

Laten we het samenvatten. GuitarNotesFinder is de perfecte app voor diegenen die willen leren gitaar spelen.
Het gebruik van een virtuele docent is handig en spannend.

U het programma hier downloaden
Hoe het programma werkt en alle mogelijkheden die je zien op ons kanaal YouTube


Download de tekst als PDF-bestand.