App-software “Guitar Chords Lite” - Neonway

Hoe vind je akkoorden op een gitaar!

Met deze gebruiksvriendelijke app kun je eenvoudig gitaar leren spelen, akkoorden oefenen, theorie leren en een stukje muziek componeren.

GuitarChordsLite is een betrouwbaar programma dat is ontworpen om je te helpen leren gitaar te spelen, zelfs als je absoluut geen ervaring hebt. Deze applicatie zal u toelaten om de muziektheorie te leren, wennen aan het live geluid van de gitaar en de praktijk spelen van een muziekinstrument.

Betrouwbare virtuele muziek leraar

Deze app zal je helpen in je zoektocht om te leren hoe je gitaar spelen met behulp van muzieknoten en hun schematische beeld, zodat je kan herhalen wat je op je gitaar hebt gezien. Daarnaast toont dit programma de juiste positie van vingers op de gier wanneer je een bepaalde noot speelt. Daarnaast is de applicatie is heel realistisch in het spelen van elke muzieknoot, die u de mogelijkheid om te leren om de gitaar te tunen op oor zal geven.

Oefensessies met liedjes

Gitaar is een zeer veel gebruikt instrument, dat kan worden gespeeld en Rock, en pop, en jazz, en folk, en blues. Met GuitarChordsLite is leren om gitaar te spelen eenvoudig, want het heeft alle tools die je nodig hebt om te oefenen.
Bovendien kun je een aantal akkoorden toevoegen aan je favorieten om ze later te oefenen, of een stukje muziek maken.

Een korte cut van beginner tot gevorderden

Met GuitarChordsLite kun je gitaar leren spelen, zelfs als je dat nog nooit hebt geprobeerd. Deze applicatie heeft zowel theoretische als praktische kennis, die u zal helpen in de kortst mogelijke tijd om zo’n moeilijk instrument te beheersen als een gitaar. U oefenen met complexe muziek schema’s of liedjes, opslaan en bewerken.

U gitaar akkoorden Lite lezen en Download het gratis hier.
Of hoe het programma werkt u zien op het YouTube-kanaal. Bekijk onze video hieronder.


Download de tekst als PDF-bestand.