App-software “120GuitarChords” - Neonway

Virtuele gitaar akkoord leraar!

Een creatieve en intuïtieve app die je de mogelijkheid geeft om gitaar te leren spelen door muzieknoten en hun posities te leren.
Het beheersen van een muziekinstrument zoals een gitaar vergt enorm veel geduld en oefening. Het 120GuitarChords programma is gemaakt om deze taak te vereenvoudigen. Het zal u toelaten om muzieknoten te leren.

Het verkennen van de muzikale theorie

Het programma toont de akkoorden die je spelen met de gitaar in aparte cellen, waaronder je de nodige kiezen en analyseren.
Het akkoord dat u selecteert, wordt weergegeven als afbeeldingen, zoals tabs of diagrammen met stippen waarin u de snaren moet klemmen. Bovendien leert deze app je hoe je je hand en vingers naar rechts zet. Bovendien wordt elk akkoord door het programma zo realistisch gespeeld dat het moeilijk is om het te onderscheiden van de gespeelde Live gitaar.

Schepper van muzikale schema’s

120GuitarChords toont de juiste handpositie ten opzichte van de gitaar, Taba en circuits voor bepaalde noten. Dit zal u helpen om gemakkelijk alle functies en subtiliteiten van de noten te leren. Bovendien u verschillende notities combineren en muziek bladen maken die vervolgens op uw computer kunnen worden afgespeeld.
Dit attribuut geeft je de mogelijkheid om je eigen composities te maken en hun Toon aan te passen aan je stem, als je van plan bent om jezelf te begeleiden. Elke muzikale regeling die op deze manier wordt gemaakt, kan worden opgeslagen voor later gebruik, bewerkt of verwijderd.

Draagbare muziek leraar

120GuitarChords kan je helpen leren gitaar te spelen met muzikale noten en schematische akkoorden. Het feit dat de app kan worden geïnstalleerd op een mobiele telefoon is een van de voordelen.
U meer lezen over het programma en Download het hier.
Of Bekijk een gedetailleerde video over het gebruik van het programma op youTube.


Download de tekst als PDF-bestand.