APP Piano Notes Finder - Neonway

Een creatieve app die fungeert als een virtuele piano leraar.

Leren piano spelen is geen gemakkelijke taak, vooral als je net begint en de juiste noten voor elke instrument toets moet leren.

PianoNotesFinder is een handige tool die u kan helpen dit te doen door u te voorzien van een handige manier om notities te leren.

Flexibel instrument om piano te leren spelen
De App stelt u in staat om de afbeelding en betekenis van elke piano toets samen met de relevante noten te zien. Deze kunnen standaard A, B en C, waarop Solfeggio doen, RE, MI wordt toegevoegd.
Daarnaast kun je zien hoe je notities spelen met korting en bastoetsen, eventueel de Toon wijzigen. Zo u zien welke toets overeenkomt met een bepaalde noot op het muziek blad door uw vingers erop te houden.

Handige piano Simulator
PianoNotesFinder kan worden gebruikt als een piano Simulator en een programma om een blad van muziek te maken. Door te klikken of uw vingers over de piano toetsen te houden, ziet u de juiste noot en positie in het werkblad. Dit is een zeer nuttige functie, vooral bij het maken van een nieuw nummer.
U de app bijvoorbeeld gebruiken om een nummer af te spelen door elke notitie die u gebruikt op te nemen. Zo u snel uw eigen muziek vellen schrijven en ze gebruiken om een echte piano te spelen, of ze delen met uw vrienden. Een betrouwbare maar toch ongepolijste toepassing.
Hier vindt u meer informatie over het programma.

Een_creatieve_app_die_fungeert_als_een_virtuele_piano_leraar

Kortom, PianoNotesFinder is perfect voor het bestuderen van elke piano noot. De app is meestal ontworpen voor smartphones, en het mist een aantal tools die het gebruik ervan op de computer handiger zou maken. Door het afstemmen van de toetsaanslagen van een virtuele piano met uw computer, of het toevoegen van een functie van het opnemen en opslaan van muziek bladen, het programma kan helpen veel mensen beheersen de kunst van het spelen van de piano.

Je de video op youTube bekijken hoe het programma werkt.


Download de tekst als PDF-bestand.