APP Bass Chords Lite - Neonway

De app leert je hoe je Bass moet spelen door je te voorzien van geluidssamples en nuttige visuele hulplijnen

Hoewel de basgitaar niet in de schijnwerpers staat bij concerten, is hij verantwoordelijk voor het hele lied, en dat kan je niet zonder als het gaat om akoestische muziek. Bovendien, het vereist ook dezelfde hoeveelheid praktijk en toewijding als elk ander type gitaar, dus het leren van jezelf is heel moeilijk.

Leer bas akkoorden
BassChordsLite is een software tool waarmee je snel de basgitaar beheersen door je visuele gidsen en geluidssamples te bieden, zodat je zien hoe je verschillende noten en akkoorden speelt. Zo u leren hoe u uw handen op het instrument en welke snaren te houden om de nodige noten te halen.
Daarnaast toont de app ook knoppen voor elke noot die je op de gitaar spelen, evenals een notitie blad waarop je hun bestelling en locatie bekijken. Naast elke noot is er een afbeelding waarop je zien hoe je je vingers op de snaren houdt, zodat je de kennis die je hebt opgedaan gebruiken door een echt instrument te spelen.

De_app_leert_hoe_Bass_moet_spelen_door

Breng wijzigingen aan in het muziek blad en sla het op als uw favorieten
Bovendien, als u wilt beginnen met het schrijven van muziek, de app u ook het maken van muziek bladen en tablaturen en speel ze op elk gewenst moment. Op deze manier u volledig volwaardige batches maken met behulp van de meegeleverde knoppen en de transponing-functie die is geïntroduceerd in het hulpprogramma.
Wanneer uw tabulatuur is voltooid, u deze op uw lijst met Favorieten bewaren en deze afspelen wanneer u maar wilt door deze in de lijst te selecteren. Helaas u een audiobestand niet naar uw computer exporteren, dus u moet de app elke keer gebruiken als u er naar wilt luisteren.
Hier vindt u meer informatie over het programma.

Eenvoudige en intuïtieve docent
Met zijn intuïtieve en eenvoudig te gebruiken interface, BassChordsLite is een handige app die de mogelijkheid biedt om te leren hoe je Bass te spelen, omdat het een volledige set van audio-samples en visuele gidsen voor elk akkoord.

Bekijk de video op YouTube!


Download de tekst als PDF-bestand.