APP 120 Bass Chords - Neonway

Een programma dat je zal helpen bas akkoorden te beheersen, zodat je gemakkelijk je favoriete liedjes uitvoeren.

Voor sommige gebruikers kan het spelen van gitaar meer zijn dan alleen een tijdverdrijf, omdat het ook kan worden gebruikt om een leven te maken.
Ongeacht het doel (entertainment of werk), als je je vaardigheden wilt verbeteren en een massa andere liedjes wilt leren spelen, kun je profiteren van 120BassChords.

Een eenvoudige grafische interface om gitaar akkoorden te bestuderen
De app zal u met zijn intuïtieve grafische toewijzing (GUI), zodat zelfs gebruikers met een nauwe kennis van de PC in staat om gemakkelijk omgaan met het zal zijn, vooral wanneer u rekening houden met de instructies op het scherm die worden weergegeven aan de start Toepassing.

Een_programma_dat_je_zal_helpen_bas_akkoorden_te_beheersen

Je moet beginnen met het selecteren van de akkoorden die u interesseren en dan luisteren naar hen met één klik. De app bevat ook een gedetailleerde afbeelding die de juiste positie van de hand illustreert om elk akkoord te extraheren (u het akkoord afbeelding naar een van uw editors slepen).

Maak uw tablatuur en sla deze op voor later gebruik
Met alleen de muis u een paar akkoorden selecteren en ze toevoegen aan de tablatuur om een melodie te maken-u de volgorde van de elementen wijzigen door ze te tugying totdat u het gewenste resultaat bereikt.
U uw huidige tablatuur in uw Favorieten bewaren en vervolgens een nieuwe maken. U naar het juiste menu gaan en een van de tablaturen openen wanneer u maar wilt. Daarnaast kun je ook een voorbeeld van de melodie downloaden die je zal helpen om aan de slag te gaan met de bas akkoorden.
Hier vindt u meer informatie over het programma.

Een universele app om bas-akkoorden te leren
In het algemeen kan 120BassChords een handige app zijn voor diegenen die hun repertoire willen uitbreiden met nieuwe liedjes, maar niet zeker zijn van de juistheid van de akkoorden.
Dankzij dit hulpprogramma kunnen ze nieuwe bas-akkoorden leren, evenals luisteren naar de reeds bekende, en complexe tablaturen creëren, met een minimum aan inspanning.

Bekijk video tutorials over het gebruik van 120 bas akkoorden op YouTube!


Download de tekst als PDF-bestand.