APP 120 banjo akkoorden - Neonway

Leer banjo spelen!

120 banjo akkoorden is een betrouwbare virtuele muziek leraar die je in staat stelt om te oefenen met het spelen van banjo. Dit programma biedt u akkoorden beschikbaar om te spelen op dit instrument, die u luisteren naar.

Banjo leren spelen
120 banjo akkoorden is een geweldige app die geschikt is voor zowel professionele als beginnende muzikanten! Het zal u toelaten om muziek te schrijven of maak een selectie van notities, die u vervolgens luisteren in een uiterst realistisch geluid! Hiermee u het werk dat u hebt geschreven, bekijken en evalueren.
Met deze app kun je gemakkelijk en snel banjo leren spelen, alsof je je eigen leraar hebt! 120 banjo akkoorden toont akkoorden en noten in de vorm van tabs en afbeeldingen met de noodzakelijke om een akkoord te halen door de positie van de vingers op de snaren van banjo.

U de app hier downloaden!

Componist
120 banjo akkoorden bevat voorbeelden van geluiden voor een breed scala van noten en tonaliteiten, van de belangrijkste tot de minderjarige, enzovoort. U uw eigen muziek bladen maken, notities ordenen naar eigen goeddunken en een voorvertoning bekijken van het voltooide muziekstuk.
U hoeft alleen maar op de knop te drukken en het programma zal uw geselecteerde notities in de vorm van een melodie stem. Met deze app kun je gemakkelijk je muzikale vaardigheden verbeteren! Bovendien kunnen Foto’s die de puntjes tonen waar u de snaren moet klemmen, eenvoudig op uw apparaat worden opgeslagen door de afbeelding te vangen.

Virtueel banjo spel leraar
Het maakt niet uit of je een ervaren muzikant bent of een beginner, 120 banjo-akkoorden kunnen je helpen om je Speel vaardigheden op dit instrument te leren spelen of te verbeteren. Bovendien geeft dit programma je de mogelijkheid om liedjes te schrijven en te luisteren naar de composities die erin zijn gemaakt in een zeer realistisch geluid. U zult gemakkelijk leren hoe de snaren goed te klemmen en de Toon te veranderen, trainen om de noten af te spelen.

Je op ons YouTube-video kanaal bekijken hoe de app werkt.


Download de tekst als PDF-bestand.