120 Ukulele Chords - Neonway
Available_on Free_Trial


Hoe te spelen ukulele akkoorden!

Heb je gehoord dat ukulele is een van de makkelijkste snaarinstrumenten om te spelen? Leer alle belangrijkste ukulele akkoorden en vinger posities met 120 ukulele akkoorden, een app die u biedt ukulele frets, notities en vinger posities!

120 ukulele akkoorden is geschikt voor zowel beginners als gevorderde ukulele spelers. U verkennen ukulele akkoorden, maak uw eigen notitie grafieken en ukulele snaar sequenties voor uw favoriete nummers of voor uw ukulele praktijksessies. Bent u linkshandig of rechtshandig? Hoe dan ook, we hebben je gedekt. Laat de app weet uw voorkeur in de instellingen en geniet van alle functies van deze ukulele learning software.

Selecteer de sleutel en het akkoordtype van een ukulele akkoord, en de app zal u tonen dit akkoord als ukulele frets, notities en als kleurrijke foto’s van de vinger posities op een ukulele toets. U spelen elk akkoord dat u selecteert met authentieke ukulele geluid. Speel rond met verschillende akkoorden, leren hun posities op de toets en waar je nodig hebt om je vingers te plaatsen, en gebruik ze om je eigen ukulele lessen te maken!

U ook uw eigen ukulele snaar sequenties om uw favoriete nummers te begeleiden en ze opslaan in de app als favorieten. Maak en bespaar zoveel sequenties als u wilt! Of verwijder degene die je niet wilt! Verander de volgorde van de akkoorden binnen een sequentie! Transponeren de snaar sequenties omhoog of omlaag om uw zang bereik aan te passen!

Veel plezier leren hoe te spelen ukulele met 120 ukulele akkoorden! Download het nu!

Related Posts