120 Piano Chords - Neonway
Available_on Free_Trial


 

Hoe piano akkoorden te spelen!

Heb je altijd al wilde leren hoe piano spelen, maar voelde dat het zou te ingewikkeld? Heb geen angst, zelfs klassieke muzikanten moesten ergens beginnen. U leren hoe te spelen piano akkoorden!

120 piano akkoorden heeft alle basis akkoorden om te spelen beginner pianomuziek, evenals meer geavanceerde piano akkoordenschema’s! Of je nu klassieke piano, Blues piano of synthesizers wilt leren, 120 piano akkoorden is een goede start! U leert over muziek noten en bladmuziek, piano akkoordenschema’s en piano Vingeren, evenals hoe u uw eigen akkoorden grafieken te maken aan uw favoriete nummers te begeleiden.

Onze eenvoudig te gebruiken interface met Retina-ondersteuning stelt u in staat het volume aan te passen, de rechter akkoorden of de linkse akkoorden te kiezen. Selecteer de akkoorden die je wilt proberen en je ze zien als pianomuziek noten, als toetsenbord akkoorden en als Foto’s tonen u de vinger posities op een piano toetsenbord. U uw geselecteerde akkoorden met een akoestische piano geluid, maak piano akkoordenschema’s voor uw eigen stukken en sleep & drop ze in uw documenten. Of sla die akkoordenschema’s in de app als favorieten, voeg zo veel sequenties als u wilt of verwijder ze als nodig is. Transpose die toetsenbord akkoorden omhoog of omlaag om uw zang bereik pak! Wijzig de volgorde van de akkoorden in uw akkoord grafiek op elke gewenste manier!

120PianoChords is nu beschikbaar voor GooglePlay, iPhone, iPad en iPod Touch!

Probeer onze gratis versie van Piano Chords Lite!

Veel plezier met het leren piano akkoorden en piano spelen vandaag! Download 120 piano akkoorden nu!

  • 120PianoChords0

Hallo en Welkom bij 120 piano akkoorden!
Dit app zal u helpen de juiste snaren voor uw pianostukken berekenen, u tonen hoe te om hen op een piano toetsenbord te vinden, en zal u helpen uw eigen snaaropeenvolgingen creëren.
Laten we beginnen met de instellingen. Hier u kiezen om de akkoorden voor de linkerhand of de rechterhand te zien. U het volume ook aanpassen.
Nu, laten we kiezen voor een akkoord, ze de sleutel en het type van de snaar. U ziet de foto’s van wat dit akkoord eruit ziet op muziekbladen, op piano toetsenbord, en je zult ook zien waar je vingers moeten gaan om dit akkoord te maken. Nu, laten we spelen it1
Als u dit akkoord wilt opslaan in een document, sleept u & neerzetten in een bewerkingsprogramma.
U ook akkoorden maken. Selecteer een akkoord en klik op het plusteken. Voeg je volgende akkoord toe. Klik nogmaals op het plusteken. Blijf doorgaan totdat u de gewenste volgorde. U de volgorde van de akkoorden, of de akkoorden omzetten naar uw zang bereik passen. Nu, als u deze opeenvolging wilt bewaren, klik favorieten, sparen, typ een naam voor uw opeenvolging, gedaan! Dat is het! Veel plezier met 120 piano akkoorden!

Related Posts