120 Piano Chords - Neonway
Available_on Free_Trial


 

Leer eenvoudig piano spelen met 120 Piano Akkoorden!

Heb je altijd al willen leren hoe je piano speelt, maar vond je het te ingewikkeld? Maak je geen zorgen, zelfs klassieke muzikanten moesten ergens beginnen. Met 120 Piano Akkoorden leer je hoe je piano akkoorden kunt spelen!

De app biedt meer dan alleen de basisakkoorden voor beginners, het bevat ook geavanceerde akkoordenschema’s voor klassieke muziek, blues en synthesizers. Je leert over muzieknoten, bladmuziek, akkoordenschema’s en vingerzetting op de piano. Bovendien kun je je eigen akkoordengrafieken maken om je favoriete nummers te begeleiden.

Onze app heeft een eenvoudig te gebruiken interface met Retina-ondersteuning. Je kunt het volume aanpassen, kiezen tussen linker- of rechterakkoorden en selecteren welke akkoorden je wilt oefenen. Deze akkoorden worden vervolgens weergegeven als pianonoten, toetsenbordakkoorden en met foto’s van de vingerposities op het pianotoetsenbord. Daarnaast kun je jouw gekozen akkoorden beluisteren met een akoestische pianoklank en deze gebruiken om je eigen akkoordenschema’s te maken en deze vervolgens te slepen en neer te zetten in je documenten.

Je kunt ook je favoriete akkoordenschema’s opslaan in de app en er zoveel toevoegen als je wilt. Als je een stuk in een andere toonsoort wilt spelen, kun je de toetsenbordakkoorden eenvoudig transponeren. Daarnaast kun je de volgorde van de akkoorden in je akkoordengrafiek op elke gewenste manier wijzigen.

Download nu 120 Piano Akkoorden op Google Play, iPhone, iPad en iPod Touch en begin vandaag nog met het leren van piano akkoorden en piano spelen! Je kunt ook onze gratis versie van Piano Chords Lite uitproberen.

  • 120PianoChords0

Deze tekst gaat over de app 120 Piano Chords, die gebruikers helpt om piano-akkoorden te leren spelen en te creëren. De app heeft een eenvoudig te gebruiken interface waarmee gebruikers de akkoorden voor de linker- of rechterhand kunnen selecteren en het volume kunnen aanpassen. De app biedt ook functies om akkoorden op te slaan en aan te passen, waardoor gebruikers hun eigen opeenvolgingen kunnen maken en bewerken. Download nu 120 Piano Chords om te beginnen met het leren spelen van piano-akkoorden!

Related Posts