120 Mandolin Chords - Neonway
Available_on Free_Trial


Hoe te spelen mandoline akkoorden!

Heb je gehoord dat de mandoline is een van de makkelijkste om muziekinstrumenten te leren? Leer alle grote akkoorden en vinger posities voor de mandoline met de toepassing “120 mandoline akkoorden”, die zal je leren de frets, de nota’s en vinger posities!

120 snaren voor mandoline is geschikt voor zowel beginners als gevorderde spelers op de mandoline. U leren van de akkoorden, maak je eigen grafieken en reeksen van akkoorden voor uw favoriete songs of praktijk. U bent rechtshandig of linkshandig? Dat is irrelevant. Controleer enkel de aangewezen hand in montages en geniet van dit programma van het leren om mandoline te spelen.

Selecteer de noot en het akkoordtype mandoline, en de app zal u de snaar op de toets, nota’s en een kleurenfoto met de posities van de vingers op de toets van de mandoline. U hoort het echte geluid van de mandoline voor een van de geselecteerde akkoorden. Probeer verschillende akkoorden, leren hun positie op de toets en erachter te komen waar je je vingers zetten. Ook kun je ze gebruiken om je eigen lessen te maken voor mandoline!

U ook persoonlijke akkoorden progressie te begeleiden uw favoriete nummers en bewaar ze in de toepassing in favorieten.

Maken en opslaan als veel van deze progressie als je wilt! Of verwijderen die je niet nodig hebt! Verander de volgorde van de akkoorden in elke progressie! Transponeren snaar progressie omhoog of omlaag om het bereik van uw stem wedstrijd!

Geniet van het leren van de mandoline akkoorden with120 akkoorden voor mandoline! Download het nu! En als er enige twijfel, u proberen de gratis versie van “Mandolin Chords Lite”.

  • How-to-play-mandolin-chords0

Benvenuti nell’applicazione 120 Accordi per mandolineo.
Questa app Ti aiuterà een trovare Gli Accordi Giusti per mandolineo per le di composizioni, Ti aiuta een trovarli Sulla tastiera e a creare le tue progressioni di Accordi.
Innanzitutto, Seleziona un Accordo, una nota e un tipo di Accordo. Vedrai una foto di komen Appare Sul Foglio delle Note per mandolineo, Sulla tastiera, e su dove posizionare Le Dita per suonare L’accordo. Ora, giochiamo!
Puoi anche creare progressioni di Accordi. Seleziona un Accordo, quindi fai clic Sul segno “più “. Aggiungi Il seguente Accordo. Di Nuovo, fai clic Sul “più “. Continua finché niet ottieni La Sequenza desiderata. Puoi cambiare l’ordine degli Accordi o trasporre Gli Accordi per adattarli alla tua gamma vocale. Ora, Se vuoi Mantenere Questa Sequenza, fai clic su Preferiti Salva, e inserisci Il nome della Sequenza!

Related Posts