120 Mandolin Chords - Neonway
Available_on Free_Trial


Leer hoe u de mandoline akkoorden speelt!

Ben jij op zoek naar een manier om de mandoline te leren spelen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met de toepassing “120 Mandoline Akkoorden” kun je eenvoudig alle belangrijke akkoorden en vingerposities voor de mandoline leren.

Eenvoudig en geschikt voor alle niveaus

“120 Mandoline Akkoorden” is zowel geschikt voor beginners als gevorderde spelers op de mandoline. Je leert de akkoorden, maakt eigen akkoordgrafieken en series voor je favoriete liedjes of oefent. Het maakt niet uit of je rechts- of linkshandig bent, de toepassing geeft aan welke hand te gebruiken is in de montages.

Ontdek de noten en vingerposities

Kies de gewenste noot en het akkoordtype op de mandoline, en de app toont je de snaren op het keyboard, de noten en een kleurenfoto met de vingerposities op de toets van de mandoline. Je hoort het echte geluid van de mandoline voor het geselecteerde akkoord. Probeer verschillende akkoorden uit, leer hun positie op het keyboard en ontdek waar je je vingers moet plaatsen.

Maak persoonlijke akkoordprogression

Met “120 Mandoline Akkoorden” kun je ook je eigen akkoordprogressie maken voor je favoriete nummers en deze opslaan in de toepassing onder favorieten. Maak en sla zoveel progressies op als je wilt, of verwijder ze als je ze niet meer nodig hebt. Verander de volgorde van de akkoorden in elke progressie en transponeer de snaren progressie omhoog of omlaag om het bereik van je stem aan te passen.

Download nu “120 Mandoline Akkoorden”

Geniet van het leren van de mandoline akkoorden met “120 Mandoline Akkoorden”. Download het nu! Als je twijfelt, kun je ook de gratis versie “Mandolin Chords Lite” uitproberen.

  • How-to-play-mandolin-chords0

120 Accordi per mandoline è un’app che aiuta a trovare gli accordi giusti per suonare la mandolina. Seleziona un accordo, una nota e un tipo di accordo e l’app mostrerà la posizione sulla tastiera e come posizionare le dita per suonare l’accordo. Puoi anche creare progressioni di accordi, modificare l’ordine o trasporli per adattarli alla tua gamma vocale e salvarli nei preferiti. Scarica ora l’app per iniziare a suonare la mandolina con facilità!

Related Posts