120 Guitar Chords - Neonway
Available_on Free_Trial


Hoe gitaar akkoorden te spelen!

120 Guitar akkoorden biedt u een van de makkelijkste manieren om te leren gitaar spelen. Met zijn 120 Easy Guitar akkoorden, kun je al je favoriete gitaar liedjes spelen! Leer over Guitar nota grafieken, Guitar frets en Guitar het Vingeren met behulp van dit app. U ook uw eigen Guitar Charts te begeleiden eenvoudige gitaar songs!

Onze gebruiksvriendelijke interface met Retina-ondersteuning is ontworpen voor zowel rechtshandige als linkshandige gitaar spelers (Selecteer uw voorkeur in de instellingen. Terwijl daar, u het volume ook aanpassen). Selecteer nu een akkoord. U zult een sleutel en een snaar type moeten selecteren.

App zal u uw akkoord als Guitar nota’s, Guitar frets en als Guitar beelden tonen die vinger posities op een Guitar toets tonen. Push Play en luister naar je snaar met een authentieke akoestische gitaargeluid. Speel met de akkoorden, gebruik ze voor je gitaar praktijk, maak je eigen eenvoudige gitaarlessen en creëer je eigen gitaar akkoordenschema’s voor je favoriete songs of je eigen composities!

U slepen & drop die akkoorden sequenties in uw documenten of ze opslaan in de app als favorieten. App staat u toe om zo vele opeenvolgingen te bewaren aangezien u wilt, of schrapt degenen u niet anymore nodig hebt. U ook spelen met je sequenties, verander de volgorde van de akkoorden binnen een sequentie of transponeren uw sequentie omhoog of omlaag om uw zangstem tegemoet te brengen.

Veel plezier met deze gitaar leren software! Download 120 Guitar akkoorden nu!
Probeer onze gratis versie van Guitar Chords Lite!

  • How-to-play-guitar-chords0

Related Posts