120 Guitar Chords - Neonway
Available_on Free_Trial


Leren Gitaar Akkoorden Spelen

Met onze app 120 Guitar akkoorden, bieden wij een van de makkelijkste manieren om gitaar te leren spelen. Onze app bevat 120 makkelijke gitaar akkoorden, zodat je al je favoriete gitaar liedjes kunt spelen. Onze gebruiksvriendelijke interface met Retina-ondersteuning is zowel voor rechts- als linkshandige gitaar spelers ontworpen en kan worden aangepast in de instellingen.

Maak je eigen Guitar Charts

Met onze app kun je niet alleen leren over Guitar nota grafieken, frets en vingeren, maar ook je eigen Guitar Charts maken voor eenvoudige gitaar liedjes. Je kunt het akkoord selecteren, en de app zal het akkoord weergeven als noten, frets en vingerposities op de gitaarsnaar. Je kunt het akkoord beluisteren door de Play knop te drukken en te luisteren naar een authentiek akoestisch gitaargeluid.

Maak je eigen Gitaar Lessen en Schema’s

Met onze app kun je ook je eigen gitaarlessen en akkoordenschema’s maken voor je favoriete songs of zelfs je eigen composities. Je kunt akkoorden sequenties opslaan en bewaren, veranderen of verwijderen wanneer je wilt. Je kunt ook spelen met je sequenties en de volgorde van de akkoorden veranderen of de transpositie veranderen om aan je zangstem aan te passen.

Download 120 Guitar Akkoorden Nu

Onze gitaar leren software is nog nooit zo leuk geweest! Download 120 Guitar akkoorden nu en begin met spelen. Probeer ook onze gratis versie, Guitar Chords Lite.

  • How-to-play-guitar-chords0

Related Posts