120 Bass Chords - Neonway
Available_on Free_Trial


Hoe te spelen Bass akkoorden!

Heb je hulp nodig leren hoe om te spelen Bass Guitar? Probeer 120 bas akkoorden en leer alle belangrijkste Bas gitaar akkoorden en hun vinger posities op de fretboard! Deze app is geschikt voor zowel beginners als meer gevorderde spelers, ondersteunt links-en rechtshandige basgitaar spelers, en het laat je alle akkoorden te verkennen met authentieke Bass gitaargeluid! Instelbare volume? Retina graphics? Check en check!

Speel met de bas gitaar akkoorden, leer ze als je gaat of maak je eigen akkoorden sequenties voor uw toekomstige Bass Guitar oefensessies of voor uw favoriete basgitaar muziekstukken!

Dit is hoe het werkt: u selecteert een sleutel en het type akkoord dat u wilt, en 120 Bass akkoorden zal u tonen dit akkoord drie manieren: als Guitar Notes, als frets en als een foto met de vinger positie op de Bass Guitar fretboard. Speel dit akkoord met authentieke Bass gitaargeluid en leer de vinger positie en de gitaar noten. Voor het maken van een akkoord sequentie, klik op het plusteken en selecteer uw volgende akkoord. Wanneer u de akkoorden die u nodig hebt, u ze opslaan als een Bass Guitar Chord sequence in favorieten. Bespaar zoveel snaar sequenties als je wilt, en verwijder degene die je niet nodig hebt! U ook de volgorde van de akkoorden in uw sequenties wanneer u maar wilt.

Wilt u meezingen met uw Bas gitaar akkoorden? Transponeren uw snaar sequenties omhoog of omlaag om uw zangstem aan te passen!

Ga je gang, ontdek Bass Guitar akkoorden met 120 Cuitar akkoorden! Download het vandaag nog!
Probeer onze gratis versie van   Bass Chords Lite!

  • How-to-play-bass-chords0

Related Posts