120 Bass Chords - Neonway
Available_on Free_Trial


Leren spelen van Bass Guitar Akkoorden op een gemakkelijke manier!

Op zoek naar een effectieve manier om te leren spelen van Bass Guitar akkoorden? Zet uw zoektocht voort, want de 120 Bass Guitar Akkoorden app is hier om u te helpen!

Deze app is ontworpen voor zowel beginners als gevorderde spelers en biedt ondersteuning aan zowel links- als rechtshandige muzikanten. U kunt de belangrijkste basgitaar akkoorden verkennen, inclusief hun vingerposities op het fretboard, en dit alles met een authentiek bass gitaargeluid.

Met aanpasbare volume-instellingen en verbluffende retina graphics, zal het leren van bass gitaar akkoorden nooit saai of vervelend zijn. U kunt oefenen met deze akkoorden, ze onthouden terwijl u speelt of zelfs uw eigen akkoord sequenties maken voor toekomstige oefensessies of uw favoriete muziekstukken.

Het werkt als volgt: u selecteert eenvoudig een sleutel en het type akkoord dat u wilt, en de app toont u het akkoord op drie manieren: als gitaar noten, als frets en als een foto van de vingerpositie op het fretboard van de Bass Guitar. Speel het akkoord en leer de vingerpositie en de gitaar noten onderweg. Om een akkoordsequentie te maken, hoeft u alleen op het plusteken te klikken en uw volgende akkoord te selecteren. Als u klaar bent, kunt u uw akkoordsequenties opslaan als favorieten en zoveel sequenties opslaan als u wilt. U kunt ook de volgorde van de akkoorden in uw sequenties op elk moment wijzigen.

Wilt u uw bass gitaar akkoorden samen met uw stem zingen? Geen probleem! Transponeer uw akkoordsequenties omhoog of omlaag om ze aan te passen aan uw zangstem. Dus, waar wacht u nog op? Download de 120 Bass Guitar Akkoorden app vandaag nog en ontdek het gemak en plezier van het spelen van bass gitaar akkoorden!

Probeer onze gratis versie van   Bass Chords Lite!

  • How-to-play-bass-chords0

Related Posts