120 Banjo Chords - Neonway
Available_on Free_Trial


Leren Banjo Spelen met 120 Banjo Akkoorden!

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke app om banjo te leren spelen? 120 Banjo Akkoorden is de perfecte keuze voor u! Met deze app kunt u snel uw banjo spel verbeteren en uw favoriete muziek afspelen of zelfs uw eigen banjo muziek componeren.

Onze app ondersteunt zowel rechtshandige als linkshandige banjospelers dankzij onze heldere gebruikersinterface met Retina-ondersteuning. U kunt eenvoudig in de instellingen kiezen of u met uw rechter- of linkerhand wilt spelen. Het volume is ook instelbaar naar uw voorkeur.

Kies een akkoord dat u wilt oefenen en het verschijnt op het scherm als een banjo muziek, tabs en kleurrijke afbeeldingen met vinger posities op de banjo toets. Luister naar het akkoord en speel het zelf na!

Met 120 Banjo Akkoorden kunt u ook uw eigen akkoordenschema’s maken, opslaan, verwijderen en opnieuw laden voor uw favoriete liedjes. U kunt de akkoordenseqenties eenvoudig slepen en neerzetten met de drag-and-drop functie in uw documenten. U kunt de volgorde van de akkoorden op elk moment veranderen en het volledige akkoordenschema aanpassen aan uw zangstem.

Probeer nu de gratis versie van deze app en ontdek de gemakkelijkste manier om banjo te spelen!

De gratis versie van deze app kun je hier bekijken.

  • How-to-play-banjo-chords0

Deze app leert je hoe je banjo akkoorden speelt en biedt verschillende opties om je banjo muziek te ondersteunen. Je kunt kiezen tussen rechts- en linkshandig, het volume aanpassen en de akkoorden selecteren, tonen en luisteren naar de akkoorden. Je kunt ook akkoordenprogressies maken en de volgorde veranderen. Je kunt je favoriete akkoorden opslaan door ze op te slaan en een bestandsnaam te geven.

Related Posts