120 Banjo Chords - Neonway
Available_on Free_Trial


Hoe te spelen banjo akkoorden!

Bent u op zoek naar beginners banjo-app? 120 banjo akkoorden zijn de juiste is! Met deze app, u binnenkort uw populaire banjo muziekspeler! Meer dan 120 banjo akkoorden zal u helpen te leren om uw favoriete muziek af te spelen op een banjo of componeren uw eigen banjo muziek met de hulp van deze app!

Onze duidelijke gebruikersinterfaces met Retina steunen zowel rechtshandig evenals de linkshandige banjospeler. Klik gewoon op de rechts of op de linker hand in de instellingen. Het volume is ook regelbaar
Selecteer nu een akkoord dat u wilt proberen, en het verschijnt op het scherm als een banjo muziek, tabbladen en als kleurbeelden met vinger posities op een banjo toets. Luister naar dit akkoord!

120 banjo akkoorden bieden u ook de mogelijkheid om op te slaan, verwijderen, maken en herladen hebben uw akkoordenschema’s voor uw favoriete songs. U slepen en neerzetten dit akkoord sequenties met de hulp van drag and drop in uw documenten. U de volgorde van de akkoorden in uw akkoorden sequenties elke keer, en hele akkoordenschema’s omzetten naar uw zangstem.

De gratis versie van deze app kun je hier bekijken.

  • How-to-play-banjo-chords0

We legden je precies hoe je akkoorden te spelen op je banjo toets en hoe de verschillende opties op de app kan uw banjo muziek te ondersteunen.
Test voor video banjo akkoorden leren is eenvoudig! Deze app zal u helpen beslissen de juiste akkoorden voor uw banjo muziek. Als u rechtshandig bent, klikt u op de rechterhand, en aan de linkerkant, indien linkshandig. U het volume ook aanpassen. Direct Selecteer een akkoord, de Toon, en het akkoordtype, onmiddellijk u zien hoe dit akkoord in de akkoordenschema’s en tabulatuur eruit ziet. U zult eveneens zien hoe te om uw vingers te plaatsen, om het akkoord te spelen. Nu luisteren naar dit akkoord! En maak akkoorden progressies door het selecteren van een akkoord, en te klikken op het plusteken. Selecteer vervolgens uw volgende akkoord. Klik nogmaals op het plusteken. Doe dit totdat u uw gewenste akkoord sequentie. U de volgorde van de verandering akkoorden, hier is hoe je ook omzetten deze snaar sequentie; U dit akkoord sequentie door te klikken op Favorieten, vervolgens op te slaan, voert u een bestandsnaam en wordt beantwoord! Ga nu over om te zien of uw snaar sequentie is opgeslagen.

Related Posts