120 Balalaika Chords - Neonway

 

Available_on Free_Trial


 

Hoe te spelen Balalaika akkoorden!

Als u op zoek bent naar Balalaika voor beginners, de akkoorden hier op 120 Balalaika akkoorden zijn precies goed! Met dit app, u uw favoriete Balalaika muziek, zelf, spoedig spelen!
Meer dan 120 Balalaika akkoorden zal u helpen om te leren om de Balalaika te spelen. Speel uw favoriete muziek op een balalaika of stel uw eigen Balalaika muziek samen gebruikend dit app!

Onze duidelijke gebruikersinterface met Retina-ondersteuning is ontworpen voor zowel rechtshandige als linkshandige Balalaika. Klik gewoon op de rechter of de linkerhand in de instellingen. Het volume is ook instelbaar.
Selecteer nu een akkoord dat u wilt proberen, en het zal verschijnen op het scherm als muziek, als Balalaika tabbladen en als kleurbeelden met vinger posities op een balalaika toets. Luister naar dit akkoord!

120 Balalaika akkoorden maakt het ook mogelijk om uw eigen akkoordenschema’s te maken voor uw favoriete nummers, opslaan, verwijderen en opnieuw uploaden. U deze akkoordenschema’s toe te voegen aan uw documenten met behulp van drag and drop.

U ook de volgorde van de akkoorden in uw akkoorden sequenties elke keer, en TRANSPOSE alle akkoorden aan uw zangstem past.

U kijken naar de gratis versie van deze app, hier.
Wij zullen u precies vertellen hoe te om snaren op uw Balalaika toets te vinden en hoe de diverse opties van app u in uw Balalaika muziek kunnen helpen.

  • How-to-play-balalaika-chords0

Leren Balalaika akkoorden is eenvoudig!
Hallo en Welkom bij 120 Balalaika akkoorden
Deze app zal u helpen de juiste akkoorden te vinden voor uw Balalaika muziek.
Eerst zullen we naar de instellingen. Als je rechtshandig bent, klik je op de rechterhand, en als linkshandig, de linker. U het volume ook hier aanpassen.
Selecteer nu een akkoord, de Toon en het snaar type. U nu zien hoe dit akkoord ziet er op akkoorden grafieken en tabls. U ook zien hoe je je vingers te plaatsen om dit akkoord te spelen. Nu luisteren naar het akkoord!
U ook akkoorden maken. Kies een akkoord en klik vervolgens op het plusteken. Kies uw volgende akkoord en nogmaals, klik op het plusteken. Ga verder op dezelfde manier, totdat u uw gewenste akkoord progressie. U ook de volgorde van de akkoorden, als je gaat. U deze snaaropeenvolging ook omzetten om uw het zingen stem aan te passen.
Nu, als je wilt, u deze snaar progressie. Klik op Favorieten, dan opslaan, voert u een bestandsnaam, en gedaan! Nu controleren om te zien of onze akkoordenschema’s goed is opgeslagen. Daar is het! Nu is het jouw beurt! Veel plezier met de app!

Related Posts