11Tuners - Neonway
Available_on Free_Trial


Tune muziekinstrumenten snel en precies!

Op zoek naar een eenvoudige manier om miltiple snaarinstrumenten Tune? U vond het! 11 tuners zal u helpen af te stemmen op een van de volgende: gitaar, basgitaar (4 en 5 snaren), viool, mandoline, altviool, ukulele, cello, banjo, contrabas, dombra en Balalaika. Tune het instrument van uw keuze met onze precieze chromatische tuners! Authentiek geluid voor elke snaar!

11 tuners wordt geleverd met audio-ingang en microfoon ondersteuning, dus zorg ervoor dat uw microfoon is ingeschakeld. Selecteer ook uw favoriete stem toonhoogte voor uw instrument in Settings (11 beschikbaar).

De knoppen aan de onderkant van het app-venster zullen het juiste geluid voor elke snaar op uw instrument afspelen. Er is ook een repeat-knop die het geluid van de string die u selecteert herhaalt om u te helpen afstemmen van de overeenkomstige string op uw instrument.

Gebruik de chromatische tuner in het midden van het app-venster om afzonderlijke tekenreeksen te fine-tunen. Als de tuner knippert groen wanneer u uw snaar af te spelen, je tuned de snaar perfect. Als het rood knippert, moet de string worden aangepast. De tuner zal zelfs laten zien of je string moet worden aangepast omhoog of omlaag. Als de pijl naar links rood knippert, stel de string omhoog, omdat het klinkt te laag. Als de pijl naar rechts knippert rood, stel de string naar beneden, omdat het klinkt te hoog. Houd tuning van uw string totdat de tuner knippert groen, controleer dan de tuning van de andere snaren op uw instrument. Allemaal afgestemd? Geniet van uw perfect afgestemde instrument, of kies een ander instrument met slechts een tik van je vinger en doe het allemaal weer!

Verken 11 snaarinstrumenten met 11 tuners! Download nu!

  • Tune-music-instruments-fast-precisely0

Related Posts