11Tuners - Neonway
Available_on Free_Trial


Precies en snel stemmen van uw muziekinstrumenten!

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om uw meerdere snaarinstrumenten af te stemmen? Zoek niet verder, 11 tuners is hier om u te helpen! Met 11 tuners kunt u de volgende instrumenten afstemmen: gitaar, basgitaar (4 en 5 snaren), viool, mandoline, altviool, ukulele, cello, banjo, contrabas, dombra en Balalaika.

Chromatische tuners voor authentiek geluid

Onze precieze chromatische tuners helpen bij het afstemmen van het instrument van uw keuze en garanderen een authentiek geluid voor elke snaar. 11 tuners ondersteunt audio-ingang en microfoon, dus zorg ervoor dat uw microfoon is ingeschakeld. U kunt ook uw favoriete stemtoonhoogte kiezen uit 11 beschikbare in de instellingen.

Eenvoudig afstemmen met onze app

Met behulp van de knoppen onderaan het app-venster kunt u het juiste geluid voor elke snaar afspelen. De repeat-knop herhaalt het geluid van de geselecteerde string om u te helpen de overeenkomstige string op uw instrument af te stemmen. Gebruik de chromatische tuner in het midden van het app-venster om afzonderlijke snaren te finetunen. De tuner knippert groen als de snaar perfect is afgestemd, rood als deze nog moet worden aangepast. De tuner geeft ook aan of de string omhoog of omlaag moet worden aangepast door middel van rode pijlen. Blijf afstemmen totdat de tuner groen knippert en controleer vervolgens de afstemming van de andere snaren op uw instrument. Geniet van uw perfect afgestemde instrument of kies eenvoudig een ander instrument om af te stemmen.

Verken 11 snaarinstrumenten met 11 tuners

Download 11 tuners nu en verken 11 snaarinstrumenten met gemak!

  • Tune-music-instruments-fast-precisely0

Related Posts